SKANDALOZAN OBRT POSLE SRAMOTNE ODLUKE PINKA DA UVEDE USVOJENU BEBU U RIJALITI: Javili se pravi roditelji, pred kamere nam spremaju još gore LUDILO!
Foto: Profimedia, Printscreen

SKANDAL!

SKANDALOZAN OBRT POSLE SRAMOTNE ODLUKE PINKA DA UVEDE USVOJENU BEBU U RIJALITI: Javili se pravi roditelji, pred kamere nam spremaju još gore LUDILO!

Stars -

Nedeljama se gušimo u naslovima kojima se izražava divljenje još jednom programu u kojem ćemo, kao i u prethodnim, imati priliku da vidimo koliko smo prosti i koliko ne zaziremo ni od čega kada je posredi finansijska dobit.

Veliki šok izazvala je vest da Željko Mitrović planira da u rijaliti "Zadruga" uvede bebu.

Premda je bilo priče da je reč o bebi koju su Željko i Milica usvojili, izvori Pinka su demantovali tu vest, ali su potvrdili podatak da će osmomesečno dete, koje je prohodalo ali još ne govori, biti u kolevci u "Zadruzi". Po nekim planovima koji su doprli do medija, Mitrović će lično uneti najmlađeg takmičara u rijaliti, a beba će čak do punoletstva biti pred kamerama rijalitija. Nakon šokantne odluke da bebu uvedu u rijaliti, usledio je još skanalozniji obrt. Naime, bebini biloški roditelji žele takođe da uđu u "Zadrugu".

Bez ikakve dileme, ovo će situaciju dovesti do usijanja, budući da društvene mreže već dva dana "gore" od hiljada, uglavnom negativnih komentara.

Kada je u pitanju rok koji će dete provesti pred kamerama, uveliko se priča da će beba odrasti pred kamerama. Tačnije, deo rijalitija biće sve do punoletstva.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Profimedia, Zorana Jevtić, Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE ZA GADLJIVE: Pogledajte ŠTA RADE biši učesnici RIJALITIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja