(KURIR TV) KESIĆ SARAĐUJE SA CECINOM ĆERKOM: Darin buvši muž ulaže 50.000 € u Anastasiju!
Foto: Dragana Udovičić, Luka Šarac

Šou

(KURIR TV) KESIĆ SARAĐUJE SA CECINOM ĆERKOM: Darin buvši muž ulaže 50.000 € u Anastasiju!

Stars -

Ražnatovićka pregovara sa i dalje zakonitim Bubamarinim suprugom da joj producira prvi album, spotove i turneju širom sveta

Muž Dare Bubamare biće glavni producent prvog albuma Anastasije Ražnatović, ekskluzivno saznaje Kurir. Milan Kesić će u karijeru ćerke Cece Ražnatović uložiti oko 50.000 evra!

Anastasija počinje da radi na pesmama za svoj prvenac, a osim što pregovora s kompozitorima i tekstopiscima, već je pronašla i menadžera koji će voditi njenu karijeru. Kako saznajemo, Ražnatovićka je odlučila da saradnju ponudi Kesiću, i dalje zakonitom Darinom suprugu, koji je za poslednjih nekoliko godina napravio više uspešnih muzičkih projekata na domaćem, ali i na stranom tržištu.

- Anastasija i Milan su se već dogovorili o nekim osnovnim stvarima, ali do potpisivanja ugovora još nije došlo. Trebalo bi da joj on producira ceo album, spotove, ali i turneju kada za to dođe vreme. Milan je dugo radio ovaj posao u inostranstvu, gde je stekao dosta kontakata s raznim ljudima iz šou-biznisa. On želi da taj sistem rada prenese i u Srbiju, a upravo to je ono što se Anastasiji najviše sviđa i zbog čega je s njim kontaktirala za saradnju - kaže naš izvor blizak Cecinoj naslednici.

foto: Damir Dervišagić

Koliko je Kesić spreman da se založi sa karijeru svoje buduće pulenke, govori i podatak da planira da investira pravo malo bogatstvo u karijeru Ražnatovićke.

- Milan će snositi sve troškove snimanja albuma, a kasnije i spotova. To nije nimalo jeftino. Samo za početak spreman je da iskešira oko 50.000 evra za nove pesme, a kasnije i za spotove. Ako do saradnje između njih dvoje dođe, Anastasija će imati turneju i promociju kakva na ovim prostorima do sada nije viđena - dodaje naš sagovornik.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Milanom i Anastasijom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Ražnatovićka je potvrdila da pregovara s Milanom o saradnji kada je nedavno na Instagramu objavila snimak na kojem se čuje pesma koju je Kesić producirao. U pitanju je numera „Horoskop“, koju je Darin muž producirao za pevača Mareta.

Na sva usta hvali muža

DARA BUBAMARA RADI PR ZA MILANA KESIĆA

Milan je i Dari producirao spotove i poslednji album. Mada njih dvoje više nisu zajedno, još se nisu zvanično razveli, o čemu je Kurir nedavno pisao. Dara na sva usta hvali još uvek aktuelnog muža i producenta i preporučuje ga kolegama. Tako je bilo i kada je u Beograd dolazila francuska zvezda Indila, s kojom je Bubamarin muž sarađivao na početku njene karijere.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Dragana Udovičić, Luka Šarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track