PLATILI SU MU 9.000 EVRA DA POLJUBI MUŠKARCA: Žestoko se posvađao sa Majom Nikolić, a sada ulazi u Zadrugu!
Foto: Damir Dervišagić

REKAO ŠTA OČEKUJE

PLATILI SU MU 9.000 EVRA DA POLJUBI MUŠKARCA: Žestoko se posvađao sa Majom Nikolić, a sada ulazi u Zadrugu!

Stars -

Kontroverzni Žarko Stojanović, koji je Srbin sa stalnim boravkom u Francuskoj, ali i rijalitijima, odneo je pobedu u velikom Bratu 2013. godine.

Ona je u kuću ušao sa rođenim bratom, blizancem Željkom, a drugoplasirani je bio Dragutin Topić.žarko je izazvao zanimanje publike što zbog svog netipičnog ponašanja, što zbog konstantnih svađa sa Majom Nikolić, koja je za njega rekla da je "devojčica".

foto: Dragan Kadić

Žarko je sa bratom učestvovao i u jednom francsukom rijalitiju, a tamošnji mediji pisali su da je gej.

"Da li sam gej ili nisam, neću otkriti. U Francuskoj su mi platili 9.000 evra da se slikam sa drugom za kog su rekli da mi je dečko", izjavio je Žarko po izlasku iz kuće Velikog brata kao pobednik.

On će uskoro ući u Zadrugu, a o tom rijalitiju je rekao:

A post shared by Žarko Stojanović (@zarkoo) on

"Ja sam fin i pitom, ali sam spreman da se odbranim. I braniću svoje stavove i prave vrednosti. Danas niko ne čita knjige, samo gledaju televizor. Motiv mog ulaska je da stanem na put svakom obliku mizoginije, seksizmu i homofobiji. I životinjskom ponašanju. Žestoko ću napadati one koji se budu tako ponašali", najavio je ljutu borbu za prvu mesto u "Zadruzi".

"Gledao sam jednu emsiju u kojoj je gostovao taj Lepi Mića. Video sam da je teški ludak. Podseća me na Maju Nikolić. On je muška verzija nje, a pošto me je ona napadala u "Velikom Bratu", verujem da će i on. Samo neka proba. Jedva čekam da me napadne taj debil od Lepog Miće", rekao je takmičar.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track