(KURIR TV) ACA LUKAS BEZOČNO VREĐAO NOVINARKU KURIRA: UNS i NUNS oštro osudili nasilničko ponašanje pevača
Foto: Zorana Jevtić

SKANDALOZNO PONAŠANJE FOLK PEVAČA

(KURIR TV) ACA LUKAS BEZOČNO VREĐAO NOVINARKU KURIRA: UNS i NUNS oštro osudili nasilničko ponašanje pevača

Stars -

Novinarska udruženja UNS i NUNS najoštrije su osudila ponašanje pevača Aleksandra Vuskanovića prema novinarki Kurira Ljiljani Stanišić. Vuksanović je u skandaloznoj izjavi vređao novinarku Kurira i nazivao je pogrdnim imenima.

Nakon što je pretukao svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović, Lukas je otputovao sa beogradskog aerodroma odakle je otišao na tezgu. Dan kasnije Vuksanović se vratio u Beograd, a tom prilikom novinari su ga sačekali na aerodormu.

Nezadovoljan izveštavanjem Kurira koji je preneo da je tukao svoju bivšu suprugu Sonju, Aleksandar Vukasnović, zvani Aca Lukas vređao je novinarku Kurira Ljiljanu Stanišić koja je pokušala da ga pita da objasni šta se dogodilo. Novinarka Ljiljana Stanišić najavila je tužbu protiv Aleksandra Vuksanovića, za povredu ugleda i časti.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Slaviša Lekić, iz NUNS-a, oštro je osudio ponašanje folk pevača.

"Moja oštra osuda. Osuđujem bahato, nasilničko ponašanje i neprimereno ponašanje. Bilo koji novinar ili urednik da je u pitanju, da li Kurira ili RTS- da je bio na meti dotičnog gospodina, ja to žestoko osuđujem. Novinar je tu da odradi svoj zadatak, a ne da trpi idiotluke. Moram da kažem i da sam šokiran Vuksanovićevim paktom sa državom tj. tužilaštvom."

foto: Dragan Kadić

Vladimir Radomirović, iz UNS-a, takođe je osudio Vuksanovića.

"To govori o vaspotanju. UNS osuđuje svaki vid napada na novinare. Pozivamo kolege da ne daju značaj ovakvim ličnostima već da se više promovišu ljudi koji su nešto uradili za dobrobit celog društva. Glavni mediji Srbiji ne treba da daju medijski prostor ovakvim ličnostima", poručuje Vladimir Radomirović.

Pogledajte kako je Aca Lukas vređao novinarku Kurira:

(Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track