JELENA GOLUBOVIĆ NEUTEŠNA: Baka Caki pozlilo, zadržali je u bolnici!
Foto: Printskrin Instagram

STIŽE PODRŠKA

JELENA GOLUBOVIĆ NEUTEŠNA: Baka Caki pozlilo, zadržali je u bolnici!

Stars -

Rediteljka i rijaliti učesnica Jelena Golubović morala je da prekine svoj odmor i hitno doputuje u Beograd kada su joj javljene tužne vesti.

Naime, njena voljena baka Stanislava Veselinović, poznatija kao baka Caka, primljena je u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja. Poznato je da je Jelena veoma vezana za svoju baku, pa joj ovo jako teško pada.

"Baka Caka je juče primljena na VMA jer joj je pozlilo. Ona ima probleme sa želucem i lekari su čim su videli u kom stanju se nalazi, odlučili da je prime u bolnicu", rekao je izvor blizak Jeleninoj porodici i dodao:

"Jeca je neutešna. Ona baka Caku obožava i mnogo je vezana za nju, tako da je čim je čula da je baki pozlilo prekinula svoj odmor i došla u Beograd. Sada se ne odvaja od nje i nada se da će baki uskoro biti bolje."

Jelenini mnogobrojni fanovi pružili su joj podršku putem društvenih mreža:

"Šampioni, Jeca je prekinula svoj odmor da bi se vratila kuci i bila uz svoju baku, Stanislavu Veselinovic poznatiju kao Baka Caka, Jeca se moli za zdravlje svih al' u ovom trenutku najvise za svoju baku koju neizmerno voli. Ono sto u ovom trenutku možemo da poručimo u ime svih šampiona, Jeco drzi se i budi jaka. Admin tim", napisano je pored Jelenine slike sa bakom Cakom.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja