BEKUTA NE MOŽE DA UTIČE NA MILUTINA: Mrka nikad neće voleti gejeve!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stars priča

BEKUTA NE MOŽE DA UTIČE NA MILUTINA: Mrka nikad neće voleti gejeve!

Stars -

Pevačica kaže da će ona nastaviti da podržava homoseksualce, ali da njen partner i dalje ima negativan stav prema toj populaciji.

Ana Bekuta nastavlja da javno daje podršku pripadnicima gej populacije koje je podržala i u akciji „Biće bolje“. Ali njen partner Milutin Mrkonjić Mrka i dalje ne želi da ih prihvati.

On je i tada odbio da učestvuje u kampanji sa Anom i svoj stav ne menja. Čak ni za njenu ljubav. Pevačica kaže da ne može da utiče na to da Mrka o homoseksualcima misli drugačije nego do sada, kao i da on njoj nijednog trenutka nije tražio da promeni svoj stav.

- Ova tema nije u fokusu interesovanja gospodina Mrkonjića. Zaokupljen je stvarima koje smatra važnijim. Pored toga, poznat je i po tome što ne menja lako svoja uverenja - rekla je Bekuta i dodala da Milutin nije vikao na mladića koji joj je doneo cveće na kućnu adresu u znak zahvalnosti za podršku zbog toga što je gej, nego zato što je došao nenajavljen.

foto: Damir Dervišagić

- Naravno da nas nisu posvađali. Milutin je vrlo tolerantan čovek, ali nesklon nenajavljenim gostima, nezavisno od toga koje su orijentacije, uključujući seksualnu - tvrdi pevačica.

I pored toga što podržava i razume homoseksualce, Ana nema nameru da prošeta na Prajdu.

- Podržavam osvajanje slobode, ali mi smeta to što neki izjednačavaju ponos i prkos - rekla je pevačica za gej magazin Optimist.

Ivan Ercegovčević

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja