KARLEUŠA UDARILA NA DARU: K..vo, ne možeš da se igraš sa mnom!
Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Leti perje

KARLEUŠA UDARILA NA DARU: K..vo, ne možeš da se igraš sa mnom!

Stars -

Jelenu je iznerviralo to što je Bubamara rekla da se njih dve u javnosti svađaju samo zbog marketinga, te da je u privatnom životu jako voli

Jelena Karleuša ni po koju cenu ne želi da zakopa ratne sekire s bivšom drugaricom Darom Bubamarom. Naprotiv! Pevačica žestoko uzvraća verbalne udarce na svaku Darinu izgovorenu reč o njoj.

Ovoga puta, JK je isprovociralo to što je Dara u ekskluzivnom intervjuu za Kurir Star rekla da se njih dve svađaju zbog marketinga.

- Mala ku*vo, ne možeš da se igraš sa mnom, čak i da želiš - poručila je JK, što su mnogi protumačili kao poruku upućenu Dari Bubamari.

Mi smo pokušali da dobijemo Darin komentar, ali se ona tokom celog jučerašnjeg dana nije javljala na telefon.

Inače, ovo nije prvi put da Jelena žestoko udari na Bubamaru. Ona je, podsetimo, pre dve godine Dari uputila otvoreno pismo u kojem ju je žestoko izvređala zbog toga što ju je u jednoj emisiji nazvala kozom koja je ljubomorna na nju.

- Radojka, vreme je da jednom zauvek stvari nazovemo pravim imenom i da te stavimo na tvoje mesto. Da li si ti, nesrećnice, sa silikonskim dupetom posred grudi i facom matorog štakora dala sebi za pravo mene da vređaš. Ti, mukice, pevaš po gradskim kafanama, raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi! Nemaš nijedan koncert u karijeri. Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičjem potoku, tri strahotne „filip plejn“ krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko-toliko sakriješ rugobu! - napisala je JK i dodala:

- Shvati da si u svakom smislu te reči ružna! Podjednako i fizički i duševno. Ti si jedan običan ku*ac koji iritira gladni narod bajkama o bogatstvu! A istina je da nemaš, mukice, ama baš ništa sem onog što će ti banka oduzeti jer ne plaćaš redovno rate. Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali da vređaš ljude znaš?! Sad si dobila vrednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo, već nema cenu. Za kraj, još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života - zapretila je JK pre dve godine na Fejsbuku.

Promena

DARA KUPILA DŽIP OD 110.000 EVRA

Dara Bubamara častila je sebe novim kolima. Pevačica, koja je do sada uglavnom vozila niske, brze automobile, odlučila je da kupi džip. I to ne bilo kakav, nego onaj najskuplji. Bubamara se pohvalila na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala svoje novo crno vozilo. Cena ovakvog automobila je 110.000 evra.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja