(VIDEO) OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH SMIRI: Potukle se Branka i Saška, Žiži pozlilo! Striptizeta pokušala da pobegne iz Zadruge!
Foto: Printscreen

HAOS U RIJALITIJU

(VIDEO) OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH SMIRI: Potukle se Branka i Saška, Žiži pozlilo! Striptizeta pokušala da pobegne iz Zadruge!

Stars -

U Zadruzu vlada opšti haos! Došlo je do nove svađe kada je Nakon je Vođa dobio pismo od Velikog Šefa u kojem je pisalo da ukućani moraju da se dogovore oko toga koja su im sredstva za čišćenje potrebna, kao i na koji način će organizovati održavanje higijene.

Ovo je izazvalo žestoku raspravu među učesnicima, a u konflikt su ovoga puta ušle Saška Karan i Branka Blek Rouz, pa su počevši od bockanja vezanog za čišćenje kuće došle do ozbiljnih uvreda.

Situacija je kulminirala i tada je Saška napala Branku. Ukućani su ostali šokirani onim što su videli, a obezbeđenje je moralo da reaguje kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja.

foto: Printscreen YT

Nakon ovog događaja Branka je izletela u suzama i pokušala da pobegne sa imanja tako što je preskočila ogradu, a glumica Žiža Stojanović je negodovala zbog toga što je opet bila očevidac incidenta.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja