IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O ALKOHOLU: Volim da idem u kafanu!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O ALKOHOLU: Volim da idem u kafanu!

Stars -

Iva Štrljić izašla je u susret fanovima i odgovorila na pitanja koja su zanimala mnoge.

Ivo, čitala sam ranije da retko viđate oca Milana, koji je glumac. Koliko vam on nedostaje i u kojim situacijama?

- Roditelji su me vaspitavali oduvek tako da budem sasvim samostalna pa sam se nekako vremenom naučila da u važnim životnim situacijama sama donosim odluke i ne očekujem da mi ih neko reši. Ali moram priznati da mi jeste puno puta bilo na umu kada bih se našla u nečemu što mi ne prija kako bi sve bilo jednostavnije kada bi bilo drugačije. Mada, takve životne okolnosti su me naučile tome koliko je važno ne posustajati u svojoj borbi... Neko drugi bi se možda ušuškao u svoj mir.

foto: Damir Dervišagić

Draga Ivo, da li ste ljubitelj kafane, alkohola, vina? U uz koju pesmu volite da se proveselite?

- Volim da odem u kafanu sa prijateljima, ali alkohol ne pijem. Ume da mi se dogodi, da popijem jednu čašu vina, ali to radim zaista retko pošto sam primetila da me jedino u tim situacijama posle glava ne boli. Inače, skroz lepo mogu da se provedem i uz vodu. Ranije sam primećivala kako me najbrže dirnu sve neke tužne pesme... E sad to menjam, upravo sam u potrazi za jednom veselom.

foto: Damir Dervišagić

Ivo, vi što godine prolaze sve mlađe i mlađe izgledate. Da li ste se to zaljubili? Da li biste bili u vezi sa nekim glumcem, pevačem?

- Ako izgledam mlađe, to je do stanja duha, rekla bih, ponajviše. Inače, ja mislim da godine samo rade za nas i pomažu nam da budemo lepši jer ništa tako fino ne pristaje jednom licu kao iskustvo, ali samo ako smo umeli da živimo tako da ne budemo besni i opori. Ne znam zašto je to važno da li bi se zabavljala sa glumcem ili pevačem... Profesija ništa ne govori o tome kakav je taj muškarac o tome govori isključivo njegovo vaspitanje.

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track