RIJALITI SE NASTAVLJA: Počinje šesta sezona Parova!
Foto: Printscreen

TRAŽILI STE, GLEDAJTE

RIJALITI SE NASTAVLJA: Počinje šesta sezona Parova!

Stars -

Dok se konkurencija utrkivala sa licitiranjem imena, potencijalnih učesnika novog rijalitija, produkcioni tim "Hepi" televizije u tajnosti je završio kasting za novu sezonu zabavno humorostičke serije „Parovi“.

Više od dve hiljade onih koji su potpisali ugovor za učešće u ovom gledanom rijaliti programu, u najluksuzniju vilu zakoračiće jedva njih tridesetak.

"Neposredno po završetku pete sezone, naš rijaliti tim je razgovarao sa svim potencijalnim kandidatima, koji su potpisali ugovore", objašnjavaju u produkciji "Hepi" televizije.

Od ukupnog broja potpisanih, izbor je veoma sužen na najzabavnije takmičare, koje će narod brzo zavoleti. Rijaliti serija se nastavlja, na opšte zadovoljstvo gledalaca, koji su nas pozivali tokom leta i molili da „Parovi“ počnu. Otrkivena je, dakle, tajna rijaliti produkcije Hepi televizije, i procurela ideja o novoj sezoni najpopularnijeg zabavno-humorističkog programa na Balkanu. O učesnicima se još ništa ne zna, ali, ako je suditi po prethodnoj sezoni, kad su ušla potpuno nova lica, i ove možemo da očekujemo nove talente za humor i dobro raspoloženje.

"Rijaliti tim Hepi televizije dokazao je da stručno dolazi do visoke gledanosti i da u svojim redovima ima vrhunske eksperte, koji uklapaju psihološke profile i karakterne osobine takmičara, praveći tako pravu seriju, za čije vodeće likove, ali i one sporedne se vezuju milioni gledalaca širom sveta", ističu u produkciji.

S obzirom, da iz najluksuznije vile na Balkanu izlaze samo rijaliti zvezde, od ove sezone očekuje se korak više, dodatno humora, zabave, ali i iskrenih ispovesti.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja