(VIDEO) LUNA ĐOGANI MUVA OŽENJENOG PEVAČA: Zadruga je bila u šoku kada je priznala u kakvom su odnosu
Foto: Printscreen YT

BACILA OKO

(VIDEO) LUNA ĐOGANI MUVA OŽENJENOG PEVAČA: Zadruga je bila u šoku kada je priznala u kakvom su odnosu

Stars -

Luna Đogani i Sloba Radanović su postali bliski, a bilo je i onih ukućana koji su smatrali da se Đoganijeva, iako je pevač oženjen, ipak zaljubila.

Na vanrednom sastanku, kada su svi komentarisali jedni duge, ukazala prilika da i Luna prokomentariše Slobu i da svima objasni njihov odnos.

"Dobro, ja ću sada da razjasnim neke stvari, pošto ovde nekome to očigledno nije jasno! Sloba je moj drug iz privatnog života", objašnjavala je ćerka Anabele Atijas.

Kada je Luna izgovorila ovu rečenicu, Anđela Veštica je dobacila: "Drug drug, pa dete, pusti me ti toga!" na šta Luna nije obraćala pažnju, već je nastavila svoje izlaganje.

"Ja sam njegovoj ženi obećala, da ću sa njim da budem dobra i da ću da ga čuvam. Sloba je jedna od mojih omiljenih osoba u kući. Ja ću se boriti da vam dokažem da grešite, što pričate tako. Sloba je jedan mnogo dobar čovek! Najlepši muški glas koji sam u životu čula. Slobo JA TE VOLIM i pusti ti ove priče!" izjavila je Luna, a Sloba je dodao:

"Luna je moja mezimica ovde, ja sam rekao i obećao svima da ću je čuvati i stvarno to mislim. To je devojka za kuću!" rekao je Sloba, a Anđela Veštica se ubacila sa: "Za tvoju, za tvoju kuću!"

Sloba je još jednom podsetio stanare da je oženjen.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track