(VIDEO) MISLILA JE NEĆE OTKRITI NJEN PLAN: Ova učesnica Zadruge je uvela dečka u rijaliti i to niko nije znao!
Foto: Printscreen YT

LJUBILA SE SA NJIM PRED SVIMA

(VIDEO) MISLILA JE NEĆE OTKRITI NJEN PLAN: Ova učesnica Zadruge je uvela dečka u rijaliti i to niko nije znao!

Stars -

Anđela Veštica ušla je u najveći rijaliti ''Zadruga'' zvanično sama, ali kako saznaje portal Pink.rs u novoizgrađenom gradu sa njom je i njen dečko.

"Ono što niko ni od učesnika ni od produkcije nije znao je da je među zadrugarima i dečko Anđele Veštice. On je pre nego što je odlučio da zajedno sa njom uđe u ''Zadrugu'' ostavio devojku sa kojom je bio tri godine, zbog Anđele. Iako je to učinio zbog nje, plesačici se ovaj njegov potez nimalo nije dopao", priča izvor blizak Anđeli Veštici i dodaje:

foto: Printscreen YT

"Ona je odlučila da mu se malo sveti za sav ženski rod, posebno za tu devojku koju je ostavio pa je već prve večeri legla u krevet sa Banetom Čolakom s kim se ljubila, a prema rečima pojedinaca imala i odnose. Ali izgleda da je njen dečko prozreo njene namere i čitavu njenu igru ignorisao. Naravno, ono što niko ne zna je da je Anđelin pravi dečko Nemanja Đerić Đekson. Anđela planira da otkrije sve, ali pre toga će ga malo praviti ljubomornim", prenosi Pink.

foto: Printscreen YT

Anđela je, po svemu sudeći, počela da otkriva njihov odnos s obzirom na to da su se njih dvoje jutros i ljubili naočigled svih.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja