POLITIČAR SA STARLETAMA U AKCIJI: Sprema se ludilo u šestoj sezoni Parova!
Foto: Damir Dervišagić

IZNENAĐENJA

POLITIČAR SA STARLETAMA U AKCIJI: Sprema se ludilo u šestoj sezoni Parova!

Stars -

Brojne javne ličnosti iz sveta politike, muzike i sporta u subotu će se naći u luksuznoj vili u Zemunu, gde će se mesecima boriti za prvo mesto i vrednu novčanu nagradu

Šesta sezona rijalitija „Parovi“ na televiziji Hepi počinje u subotu 16. septembra. Kako Kurir saznaje, nedavno je završen konkurs za učesnike, među kojima će, pored mnogih javnih ličnosti, biti i jedan političar.

foto: Dragan Kadić

Ovaj popularni šou-program vraća se na male ekrane nakon pauze od tri i po meseca, na oduševljenje mnogih. Ovoga puta produkcija je napravila izmene i nova pravila u luksuznoj zemunskoj vili.

- Neposredno po završetku pete sezone naš tim je razgovarao sa svim potencijalnim kandidatima koji su potpisali ugovore. Od ukupnog broja potpisanih, izbor je sužen na najzabavnije takmičare, koje će narod brzo zavoleti. Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem parlamentu. Rijaliti serija se nastavlja, na opšte zadovoljstvo gledalaca, koji su nas pozivali tokom leta i molili da „Parovi“ počnu - kažu iz produkcije i dodaju da gledaoce očekuje neviđeno ludilo.

- Uvek idemo korak dalje. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa, već program u kojem nešto treba i da se nauči. Naišli smo na veliku podršku gledalaca dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašle. Cilj nam je gledanost, ali ne po svaku cenu - rečeno je iz produkcije u saopštenju.

foto: Dragan Kadić

Prema našim daljim saznanjima, od starih učesnika ugovor je potpisala i Jelena Krunić, koja će se ponovo boriti za glavnu nagradu. Pregovori se vrše i sa Natašom Šavijom i Tijanom Ajfon.

- Jelena će se ponovo naći među takmičarima. Ona nije želela da uđe u rijaliti, ali njeni fanovi su joj svakodnevno pisali i molili je da zbog njih pristane da bude deo šeste sezone, jer žele da je gledaju - kaže naš izvor.

foto: Zorana Jevtić

Aleksandra i David neće u rijaliti

ODBILI DA UĐU U „PAROVE“

Aleksandra Subotić i David Dragojević ove sezone neće učestvovati u „Parovima“, iako njihovi brojni fanovi žele da ih ponovo gledaju na malim ekranima. Kako saznajemo, oni su bili na razgovoru, ali na kraju su ipak odbili ponudu.

- Aleksandra je dugo bila rastavljena od ćerke Magdalene, što je sada glavni razlog da se ne takmiči. Tek se oporavila od višemesečne borbe, ne želi opet da prolazi kroz isto. Ona i njen muž takođe su u pregovorima za neke poslove, pa ne žele da ispuste tu šansu - kaže naš izvor.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja