PRODUKCIJA OTKRILA NAJVEĆI STRAH UČESNIKA: Parovi se tresu zbog ovoga, a čekaće ih u vili!
Foto: Printskrin

BIĆE SVAŠTA

PRODUKCIJA OTKRILA NAJVEĆI STRAH UČESNIKA: Parovi se tresu zbog ovoga, a čekaće ih u vili!

Stars -

Produkcija otkrila najveći strah učesnika nove sezone rijalitija Parovi.

Svesni da je zabavno humoristički program "Parovi" na Hepi televiziji oaza smeha i zdravog humora, ali i istinitih ispovesti, većina učesnika je indirektno priznala da ima najveći strah od poligrafskog ispitivača.

Lepa Lukić je, gostujući u emisiji "Parovi na vrućoj stolici", galsno rekla da bi na sve pristala, osim na – "Parograf".

"To mi je baš strašno. Ne bih išla na poligraf", rekla je Lepa Lukić, gostujući u emisiji.

foto: Zorana Jevtić

S obzirom da je obaveza da svi učesnici idu na poligraf, jer je to deo emisije, između ostalog, način da se dođe do istine u nekim situacijama, kako bi se stalo na put lažima takmičarima, kojima neko može da bude ugrožen i povređen.

"Poligraf je obavezan, ali se radi na dobrovoljnoj bazi, jer poligrafskom ispitivaču mora da se potpiše pristanak", objašnjavaju u produkciji Hepi televizije. "Ispitivač je iskusan policijski radnik, koji je na hiljade isptivanja odradio širom sveta. Mi se, naravno, trudimo da pitanja budu ograničena na zabavni deo programa, a to nam je io način da gledaoci bolje upoznaju takmičare koje će pratiti u novim epizodama rijaliti serije."

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track