ANABELA ZABRANILA ĆERKI DA ULAZI U RAT: Saška, ne brini, Luna neće osvetiti Gagija!
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

Stars kombinacija

ANABELA ZABRANILA ĆERKI DA ULAZI U RAT: Saška, ne brini, Luna neće osvetiti Gagija!

Stars -

Moje dete je individua za sebe, nema potrebe da vodi tuđe bitke. Ne treba niko da je maltretira i kažnjava zbog nečijih postupaka, kaže majka učesnice „Zadruge“

Anabela Atijas strahuje da će Saška Karan nauditi njenoj ćerki Luni Ðogani u „Zadruzi“ kako bi se osvetila Gagiju Ðoganiju, koji je, dok su zajedno učestvovali „Farmi“, na nju nasrnuo sekirom.

Pevačica za Kurir Stars priznaje da nije bila spokojna nakon saznanja da će njena naslednica mesecima boraviti u istoj prostoriji s njenom starijom koleginicom. Međutim, pao joj je kamen sa srca kada ju je Luna iz hotela pozvala telefonom i saopštila joj da joj je Karanova pružila ruku, bez obzira na to što je ćerka čoveka s kojim je na ratnoj nozi.

- Bila sam prisutna kad je Saška u karantinu davala izjave za medije i pričala loše o meni i Gagiju. Iskreno, s Lunom sam imala ozbiljan razgovor pre nego što je ušla u rijaliti. Rekla sam joj tri važne stvari koje treba da ima na umu. Prva - ta žena je nečija majka, to nikad ne sme da zaboravi, bez obzira na to kakva je. Drugo - ne treba da vodi ničije bitke, ono što je njen tata imao, to nije njen problem, mora da ide napred. Treće - sigurna sam da će ta žena imati lepo mišljenje o njoj kad je upozna. Niti je ona ja, niti je Gagi, ona je Luna. Ne treba ničije dete maltretirati i kažnjavati zbog nečijih postupaka. Svako u životu ima svoju šansu. Plašila se da će je Saška isprovocirati, zabrinula se. Nije želela da se bori. Ona je individua za sebe, nema potrebe da vodi tuđe bitke. Svako ko uđe u rijaliti treba da odgovara za svoje postupke, ne za tuđe. Ja mogu da odgovaram za svoje postupke, ali ne mogu za Lunine, Gagijeve i ko zna čije - priča prva pevačica grupe Fanki Dži i dodaje da joj je drago što je Karanova zavolela Lunu.

NASRNUO SEKIROM NA SAŠKU DOK SU BILI NA FARMI...GAGI ĐOGANI, foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Pružile su jedna drugoj ruku. Bilo je svašta i šta sad. Saška je rekla mojoj ćerki da je divna i dobra devojka. Neka pruži ženi ljubav i nema šanse da joj ne uzvrati. Nisam brinula kako će je svi ljudi doživeti, znam kakvo dete imam. Ono što je najviše želela kao dete poznatih roditelja jeste da pokaže kako je jedna sasvim obična devojka - kaže Anabela.

Kurir.rs/ Marija Dejanović, Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track