ŽELJKO RSTIĆ POSLUJE SA ARAPIMA: Vesnin bivši gradi hotel od 3.000.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Stars biznis

ŽELJKO RSTIĆ POSLUJE SA ARAPIMA: Vesnin bivši gradi hotel od 3.000.000 evra!

Stars -

Biznismen kupio plac na Divčibarama, gde započinje izgradnju luksuznog kompleksa

Željko Rstić bacio se u turizam sa bogatim Arapima! Poznati biznismen, koji ima brojne nekretnine po Srbiji, nedavno je kupio plac na Divčibarama, gde će uskoro započeti izgradnju hotela vrednog tri miliona evra, saznaje Kurir.

- Bivši verenik Vesne Zmijanac dobio je priliku da posluje s jakim investitorima. Pre nego što je iskeširao novac za zemljište, dobro ga je osmotrio i posavetovao se kako najpametnije da postupi. Na lice mesta došlo je nekoliko Arapa, s kojima je nakon višečasovnih razgovora i sklopio dogovor - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da je poznati investitor već angažovao arhitektu i majstore.

- Projekat je već gotov, urađena je i maketa. Hotel će imati dvadesetak soba i nekoliko apartmana, svečanu salu, veliki restoran, bar i još dosta korisnih prostorija. Enterijer će biti u modernom stilu. Željko ulaže dosta novca i cilj mu je da tu dolaze i stranci. Izabrao je odličnu lokaciju, u blizini centra - kaže naš izvor.

Međutim, Rstić se ne zadržava samo na hotelu. On je kupio i dva restorana na Savskom nasipu, gde planira da otvori salu za proslave, kao i dnevnu varijantu uz hranu i akustiku. Pošto nakon dugogodišnje veze s Vesnom Zmijanac i kratke avanture sa Zlatom Petrović više nema posla s pevačicama, Željko se ozbiljno posvetio biznisu.

Ovim povodom pozvali smo Rstića za komentar, ali nije bio raspoložen za razgovor.

- Nemojte me sad ništa pitati. Imam mnogo toga u planu, ali neka ostane na ovome dok ne rešim i ne realizujem sve kako treba - kratko je poručio Željko.

Marija Dejanović

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track