POTRESNA ISPOVEST MAJKE ŠAKOVE MALOLETNICE: Progovorila o nasilju nad njenom ćerkom!
Foto: Printskrin Youtube

NIJE JOJ LAKO

POTRESNA ISPOVEST MAJKE ŠAKOVE MALOLETNICE: Progovorila o nasilju nad njenom ćerkom!

Stars -

Ivana Vrbaški, majka maloletne učesnice "Zadruge", koju je Anđela Veštica pre tri noći, u naletu besa brutalno ščepala za vrat i nekoliko sekundi davila, ispričala je kakva je bila njena reakcija kada je potresne scene gledala na televiziji.

"Možete da zamislite kakav je osećaj kada gledate da vam neko davi dete. Da sam mogla, ušla bih u televizor... Šta mogu da vam kažem?! Mina je nekoliko dana pred ulazak u rijaliti dovela Anđelu da se upozna sa mnom, a ona mi je tada obećala da će da čuva i štiti moje dete", rekla je Minina mama Ivana i objašnjava da je imala pozitivan prvi utisak o bivšoj plesačici.

foto: Printskrin

"Ne poznajem dobro Anđelu i zbog toga nemam oformljeno mišljenje o njoj, već samo nekoliko površnih utisaka. Ono što sam uspela da vidim je da Anđela mnoge stvari radi na mišiće, to je njen stav i tako se ona zapravo brani i bori kroz život. Skače na prvu loptu, prilično je agresivna, gazi preko svih i gleda samo sebe. To nije nužno loša stvar, jer se ljudi bore na jedini način na koji umeju. Ne mogu da kažem da je Anđela loš čovek, jer je njeno srce ogromno, jedino što joj zameram je nemogućnost da iskontroliše agresiju", kaže Minina mama i naglašava da su se nesuglasice između Mine i Anđele ipak izgladile.

Podsetimo se kako je izgledao obračun Anđele i Ivane:

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track