STAV VERICE RAKOČEVIĆ NATERAĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Život je prolazna avantura!
Foto: Dragan Kadić

SAVETI KREATORKE

STAV VERICE RAKOČEVIĆ NATERAĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Život je prolazna avantura!

Stars -

Uskoro se bliži četvrta godišnjica braka Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te se, ovom prilikom, slavna modna kreatorka osvrnula na zajednicu sa 35 godina mlađim muškarcem.

Osim što je rekla da nikada ne bi mogla da bude sa čovekom svojih godina, te da joj prijaju kako Veljkova mladost, tako i njegova iznenađujuća zrelost u tom dobu, Verica je iznela svoje mišljenje o braku, ali i životu, nad čime će se mnogi zamisliti.

"Kad ne sabirate i ne oduzimate, već vas vode emocije, hrabrost vam nije potrebna. Uvek sam, po mišljenju nekih ljudi, donosila ishitrene odluke. Oni bi tako okarakterisali i ovaj brak, ali ja ni slučajno nemam takav utisak. Ispostavilo se da je meni ta "ishitrena odluka" - nagrada", istakla je Rakočevićeva, a potom obrazložila svoj stav:

"Nažalost, kasno postajemo svesni mnogih stvari. Kad mi je majka govorila "da su mi one godine, a ova pamet", smejala sam se. Doduše, ovu pamet sam imala i u dvadesetim, ali iskustvo i Veljko doprineli su tome da shvatim kako je život prolazna avantura. Zaista traje jedan tren. Ko ume da se u njemu snađe, ko čvrsto drži život u svojim rukama, ko živi samo svoj život, ne baveći se tuđim - tu avanturu provede u veselju", zaključila je ona.

(Kurir.rs/Story, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni su dokaz da ljubav uvek pobeđuje: Poznati parovi koji su srušili sve stereotipe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track