NAJBOLJA DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ PREVARI: Šta sada kada si obeležen za čitav život?
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

KOMENTARISALA HAPŠENJE ZORANA MARJANOVIĆA

NAJBOLJA DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ PREVARI: Šta sada kada si obeležen za čitav život?

Stars -

Najbolja drugarica pokojne Jelene Marjanović i porodična prijateljica Nada Točagić otkrila je detalje iz života ubijene pevačica. Nada je prokomentarisala hapšenje Zorana Marajnovića, kog je policija sinoć privela zbog ubistva Jelene Marjanović.

Nada je bila šokirana kada je čula da je Zoran uhapšen.

"Iskrena da budem, potpuno sam šokirana. Niko mi nije javio, već sam pročitala da je Zoran uhapšen zbog Jecinog ubistva. To je strašno zaista. Opasno mi je žao te prodice, samo sam se stavila u njihovu kožu. Šta sada kada si obeležen za čitav život? Katastrofa! Šta će dete bez oca. Zoran je njoj sve. Gde je to dete danas, samo se pitam?" rekla je najboja drugarica pokojne Jelene. Nada je prepričala kako je izgledao poslenji susreta sa porodicom Marjanović.

ŠOK! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA ZA KURIR! ZNAM KO JE UBIO JELENU: Bila u vezi sa tajkunom, taj moćnik ju je UBIO! Molim vas pomozite, UBIĆE ZORANA U ZATVORU!

"Analizirala sam Zorana dok sam tamo odlazila kod njih. Nikada nisam čula da je rekao ružnu reč za Jelenu, povišen ton. Sada razmišljam šta se to moglo desiti Zokiju da to uradi, kad je to mogao da uradi i zašto kada su oboje živeli za tu Janu. Ako je on to uradio. Bila sam non stop na vezi sa Jecom. Bila sam na njihovoj slavi. Ona je svu slavu prepevala i spremila. Tada svekrva njena prilazi i kaže: "Nemoj neko Jecu samo da mi dira". To je takva ljubav bila", zjavila je Nada.

foto: Dragan Kadić

U medijima su se pojavila informacije da je Jelena Zorana varala sa beogradskim tajkunom. Nada ne veruje u te priče.

"Odgovorno tvrdim da Jelena nije nikoga imala. Nije ona bila taj tip".

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Podsetimo, Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

"Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio", izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Kurir, Dragan Kadić Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track