(VIDEO) ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu Jelenu! Propevaće u zatvoru!
Foto: PrintScreen

GOSTOVANJE U ZADRUZI

(VIDEO) ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu Jelenu! Propevaće u zatvoru!

Stars -

Ognjen Amidžić ugostio je Vojislava Šešelja u rijaliti "Zadruga", a političar je izneo stav o Zoranu Marjanoviću koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelena, nakon što je napustio rijaliti.

Šešelj je u razgovoru sa Drvetom mudrosti sumirao utiske o impresivnom gradu u koji je stigao, a onda je prokomentarisao i sinoćnje hapšenje Zorana Marjanovića.

foto: PrintScreen

"Izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem vešu njegove supruge. Pretpostavlja se da je on suprugu presvlačio posle ubistva. Nisam siguran da je on ubica, ali nemam dokaza da kažem na koga sumnjam, i nadam se da će on sada propevati u zatvoru, i kada nema ko da ga nadzire, sigurno će propevati.

ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu Jelenu! Propevaće u zatvoru!

Prvi put je njegov otac danas progovorio o motivu, da mu je snaha imala tajkuna za ljubavnika, do sad to nismo čuli, ali nisam dovoljno u toku da bih mogao više da pričam", rekao je političar insinuirajući na to da je Marjanović saučesnik u ubistvu Jelene Marjanović.

PROGOVORILA JELENINA SESTRA: Otkrila istinu o vezi tajkuna i pevačice!

foto: Printscreen

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a sinoć je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

On je prekjuče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

Zoranov otac: Jelenu je ubio tajkun, Zoranu je namešteno

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno" i da je Jelenu ubio tajkun.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ovo su sve verzije ubistva Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja