JELENIN PRIJATELJ OTKRIVA KAKAV JE ZAISTA BIO NJEN BRAK SA ZORANOM: Žao mi je njihove ćerke, odrašće bez oba roditelja!
Foto: Printscreen YT

POZNANICI TVRDE DA NIJE VODILA DVOSRUKI ŽIVOT

JELENIN PRIJATELJ OTKRIVA KAKAV JE ZAISTA BIO NJEN BRAK SA ZORANOM: Žao mi je njihove ćerke, odrašće bez oba roditelja!

Stars -

Dok se u medijima nagađa da li je tragično preminula pevačica Jelena Krsmanović imala ljubavnika, koji ju je, navodno, i ubio, njeni poznanici tvrde da ona nije bila tip žene koja bi vodila dvostruki život.

U to je uveren i njen kolega i drug Marko Gačić, sa kojim je svojevremeno snimila i duetsku pesmu.

"Ne znam koliko je istina. Ne mogu u to da poverujem. Ona je bila porodična žena, ne verujem da bi ona tako nešto uradila. Bila je posvećena Zoranu i Jani, ona je bila stub njihove kuće, to se zna", otkriva Gačić i dodaje da ne veruje ni u to da ju je usmrtio suprug Zoran Marjanović:

"Ja sam baš u čudu. Nisam mogao ni da pretpostavim da bi to Zoran mogao da uradi. I dalje ne verujem da je on ubica. Ne mogu da poverujem da je on to mogao da uradi, ne može to da mi dopre do mozga", priča u neverici Marko Gačić.

foto: Printscreen YT

On ističe da mu Zoran nikada nije delovao kao neko ko bi mogao da naudi Jeleni. On kaže da se lepo ponašao prema njoj i da su lepo funkcionisali.

"Družili smo se mi. Nisam znao ni za jedan njihov problem, ni za jednu njihovu svađu. Videlo se u rijaliti šouu da je potpuno normalan, ne deluje kao neko ko je to mogao da uradi", ponavlja Marko. Mlada zvezda "Granda" poput mnogih drugih izražava brigu zbog Jelenine ćerke, koja je, na neki način, u ovom trenutku ostala bez oba roditelja.

"Jane mi je najviše žao, jer će odrastati bez oba roditelja", kaže pevač. Zoran Marjanović se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru. Njemu je određen pritvor od 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke tokom dalje istrage u vezi sa ubistvom Jelene Krsmanović.

foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs/Puls/D.P. Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track