MAGAZIN STARS, ZORICA MARKOVIĆ TVRDI: Saška i Anđela pobiće sve u „Zadruzi“
Foto: Promo, Marina Lopičić

OBUZELI IH DEMONI

MAGAZIN STARS, ZORICA MARKOVIĆ TVRDI: Saška i Anđela pobiće sve u „Zadruzi“

Stars -

Dajte da zovemo iscelitelja da iz njih istera đavola. ma, zovite i hodžu da ih spase, inače će nastati pokolj u „Zadruzi“, apeluje pevačica

Zorica Marković tvrdi da je na Sašku Karan i Anđelu Vešticu bačeno prokletstvo, zbog kojeg se divlje ponašaju i pretnja su za sve koji ih okružuju. Naročito za cimere u „Zadruzi“, gde ne prođe dan a da ne nasrnu na nekoga - što verbalno, što fizički.

Pevačica za Kurir Stars otkriva da su njena koleginica i bivša porno-diva pod uticajem crne magije, pa zbog toga nisu ni svesne svog agresivnog ponašanja. Zorica tvrdi da su ih napali demoni i da u tim trenucima nisu svesne sebe, već njima upravlja đavo.

foto: Promo / N. Kostić

Saška više ne liči na sebe

- Saška i ja smo se davno upoznale. Ona je uvek bila lepa i pametna žena, udala se za divnog čoveka i rodila mu predobru ćerku. Ne mogu da kažem da je bila loša prema meni u rijalitiju, zaista nisam primetila. Ne znam da li me se plaši pa zbog toga nije smela da ulazi sa mnom u sukob, ali u više situacija je bila korektna. Nikad je nisam pitala kakvo mišljenje ima o meni - započinje Zorica priču o njenom odnosu s koleginicom.

foto: Damir Dervišagić

Ona naglašava da se učesnica „Zadruge“ totalno promenila i da sada ne liči na ženu koju je ona poznavala.

- Prevršila je sve mere. Ne mogu da je prepoznam. Slažem se da joj je kratak fitilj, kao i svima, ali ona je stvarno preterala. Šta se s njom desilo, boga pitaj. To nisu čista posla. Sve mi je tu nešto sumnjivo. Razumem da u rijalitiju svi lude, pogotovo kad se uđe u onakav luksuz u odnosu na život kakav oni imaju napolju. U redu, Saška živi od rijalitija, ali deluje mi kao da je omađijana. Ima čudan i strašan pogled kad poludi. Kako je krenula da lema, pobiće ih sve. Sto posto su neki đavoli ušli u nju. Garantujem da su je napali demoni baš kao i Anđelu Vešticu, koja takođe divlja - kaže Zorica i apeluje da se učesnicima „Zadruge“ ukaže pomoć.

foto: Dragan Kadić

Eksplozivna

- Dajte da zovemo iscelitelja da im pomogne i oslobodi ih đavola koji su je obuzeli. Zovite i hodžu da ih spase. Ja se ne šalim, one nisu dobro. Naročito Saška. Mora joj se pod hitno pomoći. Ona je kao opasna, pa odmah čupa i na.ebe se majke. Ne kažem da je drugi ne izazivaju, ali burno reaguje. Kuka, plače, pa što je došla tu, a vrlo dobro zna kakav je koncept. Pa ne može da bude tamo kao na odmoru ili u banji - završava Zorica.

Marija Dejanović - Foto: Marina Lopičić; Dragan Kadić; Damir Dervišagić; N. Kostić

Može joj se

U RIJALITI ULAZIM SAMO ZA VELIKU LOVU

Zorica kaže da će u rijaliti ući samo ako joj producenti budu ponudili veću svotu novca, jer uvrede na svoj račun neće da trpi za sitne pare.

- Pošto sam uvek u obavezama, nisam razmišljala da ponovo ulazim. Međutim, ako neko hoće da da dobru lovu koju tražim, možda i uđem. Dosta sam ja na svojim leđima gurala i trpela da me neko naziva svakakvim imenima - kaže pevačica.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track