BOJANA RISTIVOJEVIĆ: Saleću me frajeri sad pravim selekciju!
Foto: Damir Dervišagić

stars intervju

BOJANA RISTIVOJEVIĆ: Saleću me frajeri sad pravim selekciju!

Stars -

U poslednje vreme razmišljam da bi trebalo da i ja imam nekog pored sebe. Lepo je imati porodicu, muža, topli dom. Volim sve to, znam da mi je vreme i nadam se da ću i to uskoro rešiti

oditeljka televizije Hepi Bojana Ristivojević i ove sezone je domaćica rijalitija „Parovi“. Atraktivna plavuša, koja pleni svojom pojavom, maksimalno je posvećena poslu, zbog čega je i osvojila milione gledalaca. Ona razoružava osmehom, pa je postala jedno od omiljenih televizijskih lica.

Ristivojevićeva se raduje zbog nove, šeste sezone „Parova“, za koju veruje da će biti uspešna kao i prethodne.

- Očekujem da ova sezona bude podjednako dobra kao prethodna. Osećam da će tako biti. Na dan ulaska novih učesnika je bio rođendan mojoj baki i sigurna sam da je to dobar znak - kaže na početku intervjua Bojana.

Da li si se saživela s tim ljudima?

- Imam tu crtu da svakog čoveka opravdam. Takva sam u privatnom životu, ali i na televiziji. Bez obzira na to da li je neko od njih lakog morala ili ima baš tešku životnu priču, trudim se da saznam šta ih je dovelo do toga da krenu stranputicom. Zato se mi trudimo da ih izvedemo na pravi put.

foto: Damir Dervišagić

Da li je moguće prevaspitati Zmaja od Šipova, Tijanu Ajfon, Miljanu Kulić?

- Zmaj je sad mnogo društveniji nego ranije. Mnogo smo radili na tome. Bio je divlji čovek, mi smo ga pripitomili. Miljana je takođe imala veliki problem sa socijalizacijom, kao i sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, sada je ona postala socijalno biće i nju proganjaju. Naterali smo narod da prihvati različitosti.

Narod vam zamera to što promovišete kriminalce i starlete.

- Mi nikad nismo hvalili i veličali njihov lik i delo. Uvek smo o njima govorili sa ironijom. Jasno smo stavili do znanja da to nije put kojim omladina treba da ide. Često smo im se i podsmevali i činili sve da narod shvati da to radimo sa ironijom, ali i da oni sami shvate da su pogrešili.

Zašto uopšte prikazujete njihov život?

- Mislim da sve treba videti. Ranije sam mislila da je u neznanju moć i da je to blagoslov. Recimo, ako ne znamo za neku tragediju, nećemo se opterećivati, ali sada smatram da treba da čujemo sve priče. Mimi Oro, Tijana Ajfon su nam ispričale svoje životne priče. One jesu imale težak život i jeste taj put pogrešan, ali njima je ipak doneo sigurnost.

Da pređemo i na pitanja o tebi. Za koji novac bi napustila Hepi televiziju?

- Ovde imam mir i sigurnost koja mi je potrebna. Osećam se kao kod svoje kuće. Svi smo kao porodica. Sa ljudima sam se toliko zbližila da nisam sigurna da bih se tako dobro uklopila na nekoj drugoj televiziji.

Da li između tebe, Jovane Jeremić i Anđele Lakićević ima ljubomore?

- Sigurna sam da nema. Radimo kao mali tim. Ne mogu da kažem da nismo uočavale mane jedne kod drugih, ali nikad nismo pokazivale sujetu. Nikad nisam spletkarila niti sam primetila da je meni neko iza leđa radio. Možda nisu smeli.

Da li si uvek bila tako nasmejana?

Nažalost, nisam. Sudbina je tako htela da mi je život često bio težak i pun iskušenja.

Imaš li dečka?

- Nemam, a i kako da ga imam kad mnogo radim. Povezivali su me s raznim momcima, ali to su uglavnom bili moji prijatelji. Ali udvaraju mi se na svakom koraku. Lako ću ja naći momka, napraviću selekciju.

Očito želiš da budeš nedodirljiva za muški rod.

- Ne znam da li je to u pitanju. Moj izbor je da nemam momka. Ali u poslednje vreme razmišljam kako bi trebalo da i ja imam nekog pored sebe.

Plašiš li se da tvoj biološki sat polako otkucava?

- Plašim se. Stvarno je lepo imati porodicu, muža, topli dom. Volim sve to, znam da mi je vreme i nadam se da ću i to uskoro rešiti.

Ljiljana Stanišić

Zadaje udarac

OBOŽAVAM KONKURENCIJU

Kako gledaš na konkurenciju, budući da i jedna druga televizija emituje rijaliti?

- Jako mi je drago zbog konkurencije. Naročito jer onda postoji takmičarski duh i mnogo je lepše raditi kad postoji konkurencija. Kad smo sami, mi se opustimo toliko da i ne razmišljam o tome da se našminkam. Sad postoje neki veći zahtevi, ciljevi i lepše mi je da radim.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVOME SE NIJE NADALA: Bojana Ristivojević došla na žurku pored bazena, a onda ju je jedan mladić iznenada zgrabio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track