MARIĆEVA ISPOVEST O ZORANU MARJANOVIĆU: Od samog početka sam sumnjao da je on ubica! Uživao je u slavi koju mu je donelo Jelenino ubistvo!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

MARIĆEVA ISPOVEST O ZORANU MARJANOVIĆU: Od samog početka sam sumnjao da je on ubica! Uživao je u slavi koju mu je donelo Jelenino ubistvo!

Stars -

Milomir Marić pre dva meseca predvideo je da će Zoran Marjanović biti uhapšen zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović.

Voditelj je rekao da je Marjanoviće zvao u svoje emisije jer je želeo da im pruži šansu da kažu šta imaju. Ipak, od prvog momenta bio je uveren da su umešani u Jelenino ubistvo.

"Pozvao sam Zorana i Vladimira Marjanovića u emisiju jer sam mislio da će da otvore dušu i ispričaju sve o ovoj tragediji. Međutim, oni su o njoj pričali nepovezano, odmah se videlo da nešto kriju. U pripremama emisije, želeći da isprovociram Zorana, postavljao sam mu intimnija i emotivnija pitanja, ali on je o svojoj ubijenoj ženi pričao kao neki robot. Kao da je žena koju navodno voli i koja mu je rodila ćerku neka stvar, tako hladno ni o stolu i stolici ne bi pričao. A onda bi pred kamerama patetisao, pričao kako je bila dobra majka, supruga, pevačica", rekao je Marić za domaće medije.

(VIDEO) EVO DOKAZA DA JE ZORANOV OTAC SVE VREME LAGAO! Pogledajte šta je uživo u emisiji pričao o Jeleninoj prevari

"Iskreno sam od samog početka sumnjao da je Zoran ubica. Njegova verzija priče o događaju na nasipu je od prvog dana bila neuverljiva. Pogotovo činjenica da je nestanak supruge prijavio policiji tek nekoliko sati kasnije. Ako je i tada bilo ko verovao u Zoranovu nevinost, njegovo ponašanje u mesecima posle zločina je nedvosmisleno ukazivalo na činjenicu da je on ubica. Poslednji put me je zvao i zamolio da ga pozovem u jutarnji program, a kada se pojavio, bio je izgubljen, potpuno van sebe. Normalan čovek se tako ne ponaša", dodao je Milomir. Marić je primetio da je Zoranu prijala poularnost i da se rado pojavljivao u javnosti.

foto: Dragan Kadić

"On se veoma rado slikao u javnosti sa starletama i jedva je čekao da bude pozvan u rijaliti. Delovalo mi je kao da je uživao u svoj toj “slavi” i popularnosti koju mu je donelo Jelenino ubistvo. Uz sve to on je stalnim pojavljivanjem u medijima i celokupnom pompom koja se napravila pokušavao da sakrije istinu o Jeleninom ubistvu. To mu je bila neka vrsta taktike i verovao je da će tako uspeti da izbegne odgovornost za svoje nedelo i odlazak u zatvor, jer misli da je počinio savršen zločin. Da li bi bilo ko kome je ubijena žena mogao posle nekoliko nedelja da se dopisuje sa drugim devojkama, izlazi i ide po emisijama, a već posle godinu dana uđe u rijaliti. Naravno da ne bi. Zoran je strašan manipulator, kada je godinu i po dana uspeo da zamajava javnost", smatra Marić.

foto: Kurir/Facebook

Podsetimo, Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

(Kurir.rs, Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja