(VIDEO, FOTO) KO NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN: Goran Bregović napravio lom u Poljskoj
Foto: Promo

SJAJNA ATMOSFERA

(VIDEO, FOTO) KO NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN: Goran Bregović napravio lom u Poljskoj

Stars -

Poljska je poludela za Goranom Bregovićem koji završava turneju u Poljskoj koja je obuhvatila devet najvećih gradova. Gost na koncertima mu je pevacica Kaja, za koju je Goran radio album u Poljskoj, a uspeo je da obori sve rekorde tiraža i poseta.

Svi koncerti su rasprodati i Bregović sa svojim orkestrom uživa u finom ludilu na nastupima i turneji po Poljskoj.

Sve je spremno i takođe rasprodato i za koncerte "Bijelog dugmeta" na turneji koja sledi u Australiji. Dva meseca pred nastup u Sidneju koji je zakazan 04. novembra, oboren je rekord prodatih ulaznica koji je do sada držao Zdravko Čolić.Organizatori očekuju da će se do sada rekordna poseta udvostručiti i da će je teško neko drugi dostići.

foto: Promo

Pored koncerta u Sidneju, Goran sa pevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom nastupiće u Pertu 03. novembra. i 06.novembra u Melburnu .

foto: Promo

Potom sledi po drugi put koncert dugmića u prestižnoj dvorani "Koncerthaus" u Beču. Prethodni koncert, pre godinu dana takođe je bio rasprodat mnogo pre nastupa. A posle Beča sledi Amerika: 23. novembra dugmići nastupaju u Čikagu, 25.novmebra u Njujorku i 24. u Atlanti. Ulaznice su već u preprodaji. "Ko ne poludi, taj nije normalan", zaluđuje ceo svet.

foto: Promo

Uskoro izlazi i najavljeno izdanje "Tri pisma iz Sarajeva", delo na kojem je Goran sa svojim saradnicima i menadžmentom, vredno radio proteklih godina i delo sa kojeg će se sigurno izdvojiti numere koje će takođe osvojiti planetu.

foto: Promo

(Kurir.rs, Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track