(FOTO) PRVI JE IMAO SEKS PRED KAMERAMA U VELIKOM BRATU: Sada je ušao u Zadrugu i odmah pokrenuo priču o grupnjacima
Foto: PrintScreen

POJAČANJE!

(FOTO) PRVI JE IMAO SEKS PRED KAMERAMA U VELIKOM BRATU: Sada je ušao u Zadrugu i odmah pokrenuo priču o grupnjacima

Stars -

Produkcija je spremila velika iznenađenje za učesnike rijalitija "Zadruga". Naime, niko ne zna d au rijaliti ulazi bivši učesnik "Velikog barta" Marko Miljković, kao i Rada Kikić, telohraniteljka mnogih poznatih ličnosti.

Pred sam ulazak u rijaliti Marko je otkrio svašta o budućem ušešću u "Zadruzi", ali i o učesnicima koji se tamo nalaze.

"Spontan ću biti. Nemam nikakvu taktiku. Idem srcem, pa ćemo videti", rekao je Marko na početku. On je potom pričao o tome koje devojke u rijalitiju mu se dopadaju.

"Teodora mi je slatka, moram da priznam. Zoranu i Sanju poznajem. Delimično se poznajemo", rekao je Miljković i istakao da ga ne zanima njen rijaliti dečko Anđelo:

"Šta to mene briga što je ona zauzeta. Misliš li da me briga kako će on reagovati na mene?" drčan je Marko već u startu. Dodao je i da mu se ne sviđa što u "Zadruzi", kako je rekao, svako sa svakim ima nešto.

"Ne volim grupnjake", šokirao je Miljković. Sa Markom ulazi i Rada Kikić, telohraniteljka mnogih poznatih žena. Rekla je da će se truditi da ne ulazi u fizičke sukobe sa Zadrugarima.

Podsetimo, Marko je postao poznat javnosti kada je učestvovao u prvoj sezoni "Velikog brata". On je u kući na Košutanjaku započeo vezu sa Enom Popov, a njih dvoje su prvi imali seks pred kamerama u rijalitiju.

foto: Printskrin

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track