(FOTO) GOCU ŽESTOKO NAPALI ZBOG ĆERKE I RAŠE: Pevačica konačno progovorila i otkrila istinu o bivšem suprugu!
Foto: Damir Dervišagić

NIKAD DO SADA O OVOME NIJE GOVORILA

(FOTO) GOCU ŽESTOKO NAPALI ZBOG ĆERKE I RAŠE: Pevačica konačno progovorila i otkrila istinu o bivšem suprugu!

Stars -

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, a nakon njihovog rastanka, pevačica se udala za Rašu. Njena ćerka ga naziva ocem, zbog čega je fanovi napadaju.

Naime, nakon razvoda pevačica nije želela da komentariše bivšeg supruga, ali nakon provokacija koje je dobila na račun slike koju je objavila na društvenim mrežama, Goca je odlučila da progovori.

"Služiti i zaštiti. Ćerka. Otac. Ljubav. Šetnja. Moji najlepiš mačići", napisala je Goca uz fotografiju Raše i Lene, a onda je usledilo kritikovanje i vređanje.

"Sramota", "sve je to lepo, ali on joj nije otac", samo su neki od komentara.

A onda je usledio Gocin odgovor i prvi komentar posle više godina.

foto: Printskrin

"Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom", počela je Goca.

"Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Jer, volela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina, da Čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca koga ništa ne može da zameni. Živog oca koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E taj je otac, a ne Čika Miša koji ju je odgajio, školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu decu kao svoje unučiće. I ne daj Bože da mu neko kaže da mu ona nije ćerka! Zato, devojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog deteta. Ali i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije "brižne" komentare", objasnila je.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track