(FOTO) POTPUNO GOLA SAŠKA KARAN: Učesnica rijalitija pokazala čime raspolaže!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Rani radovi

(FOTO) POTPUNO GOLA SAŠKA KARAN: Učesnica rijalitija pokazala čime raspolaže!

Stars -

Karanova u jeku popularnosti uradila erotske fotografije, a njeno telo prekrivaju samo leptirići

Saška Karan je pre devet godina imala potrebu da se skida gola i svoje telo pokazuje široj javnosti.

foto: Damir Dervišagić

Očigledno je da učesnica „Zadruge“ nije imala problem da otkrije svoje intimne delove, pa je tako na vrhuncu popularnosti unajmila profesionalnog fotografa da joj napravi seksi fotke.

foto: Printscreen

Ispred foto-objektiva je pozirala naga, pa su u Fotošopu preko njenih intimnih delova tela odrađeni šareni leptirići kako bi ih prekrili. Drugi set urađen je u kupatilu, gde Saška na sebi ima samo crnu maramu oko struka, a rukama je prekrila grudi. Činjenica je da je Saška zaista bila seks-bomba pre nego što se povukla sa javne scene. Da se slika gola, folkerka je dobila podršku muža Aleksandra Gazivode, koji otkriva da se pevačica nekoliko godina kasnije pokajala zbog tog poteza.

foto: Printscreen

- Nije baš sve to bilo tako kao što izgleda, dosta se tu montiralo. Nisam Saški pravio problem kada je odlučila provokativno da se slika, uvek sam razumeo tu stranu njenog posla. Ona je lepa žena i treba da se pokazuje. U tome ne vidim ništa loše. Slike su umetničke, ne izgleda vulgarno na njima. Saška se pokajala zbog toga. Često govori: „Da sam bila pametnija, svoje telo bih unovčila. Bolje da sam se slikala za neki muški magazin i to naplatila. Ali niko me nije terao na to“ - rekao je Gazivoda za Kurir.

foto: Printscreen

Odlična glumica

GIDRA DIRKAO SAŠKU ZA GRUDI

Saška Karan je davne 1983. dobila malu ulogu u najpopularnijem domaćem serijalu „Žikina dinastija“. Njen zadatak je bio da se kao manekenka u kupaćem kostimu pojavi na sceni sa pokojnim Gidrom Bojanićem. U sceni gde her Žika Pavlović i njegov prijatelj Milan Todorović upadaju na reviju, Saška im prilazi i moli ih da joj zavežu gornji deo kupaćeg kostima. Žika, umesto da joj namesti kupaći, namerno joj odvezuje kanap i ispadaju joj grudi. Žika je iskoristio da je dodirne, a potom Karanova izlazi na pistu.

foto: Printscreen

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja