U STRAHU POSLE PLJAČKE: Lepa Lukić ugradila deset kamera u stan
Foto: Zorana Jevtić

Lopovi je posetili

U STRAHU POSLE PLJAČKE: Lepa Lukić ugradila deset kamera u stan

Stars -

Lepa se još uvek nije oporavila od nemilog događaja kada su joj provalnici preko terase upali u stan dok je ona spavala

Lepa Lukić i dalje ima traume zbog pljačke koja joj se dogodila u novembru prošle godine, pa je rešila da se osigura pred ulazak u „Parove“.

Kako saznajemo, pevačica je ugradila deset kamera kako bi bila bezbedna. Sedam je postavila u stanu, dok je tri ugradila na ulaz u zgradu i hodnike.

- Lepa se još uvek nije oporavila od nemilog događaja kada su joj provalnici preko terase upali u stan dok je ona spavala. Plaši se da opet neko ne dođe i ne opljačka je, pa je preduzela mere zaštite. Po savetu prijatelja, ona je pre mesec dana poručila kamere i pozvala majstore da ih postave.

foto: Damir Dervišagić

Njena komšinica direktno može da vidi šta se dešava u njenom stanu jer je povezana s kamerama. Ukoliko bi primetila neke promene, slobodna je da pozove policiju i prijavi. Lepa joj je ostavila i ključ, pa prijateljica svakodnevno obilazi stan i proverava. Lukićeva je sigurna da je sve u pravim rukama i da ona mirno može da se takmiči u rijalitiju - kaže naš dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Lepoj Lukić su 10. novembra 2016. godine u stanu u Žarkovu upali provalnici dok je ona spavala i ukrali 100.000 dinara, sve kartice i lična dokumenta. Dok je ona bila u spavaćoj sobi, lopovi su preturali po ostalim prostorijama tražeći novac.

Kurir / M. D.

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track