CECA JE U JELENI MARJANOVIĆ VIDELA SVOJU NASLEDNICU: Počela da peva sa samo 13 godina, a onda je očeva smrt zaustavila njenu karijeru
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Privatna Arhiva

UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU

CECA JE U JELENI MARJANOVIĆ VIDELA SVOJU NASLEDNICU: Počela da peva sa samo 13 godina, a onda je očeva smrt zaustavila njenu karijeru

Stars -

Ceo region je uzdrmala vest o hapšenju Zorana Marjanovića zbog ubistva Jelene Marjanović koja je ubijena na brutalan način u aprilu 2016. godine. Ona je pronađena mrtva u kanalu pored nasipa Crvenka u Borči.

Jelena je muzičku karijeru započela kada je imala samo 13. godina. Album sa kojim je privukla pažnju na sebe izdala je 2002. godine za Grand produkciju. Baš kada je trebala da gradi uspešnu karijeru, ona se povukla, zbog smrti oca za kog je bila vezana.

foto: Printskrin

"To je mene totalno dotuklo i ubilo me. Posle toga nisam imala snage da nastavim. On je vodio moju karijeru i bio je moja snaga. Niko nije smeo prstom da me pipne. Kada je on otišao, sve se ugasilo. Sada, kako sam se vratila na scenu, osećam da je i moj tata srećan, gde god da je", rekla je Jelena u intervjuu za TV Best krajem 2014. godine.

LAŽNA JELENA MARJANOVIĆ TRČALA PO NASIPU U BORČI DA SAKRIJE ZLIKOVCA: Ubica angažovao dvojnicu kako bi prikrio zločin, dok su PEVAČICU UBIJALI NA DRUGOM MESTU?!

Jelena je tada takođe izjavila da joj je u najtežim trenucima uz nju uvek bila Nada Topčagić, koju je zvala muzičkom majkom.

foto: Dragana Udovičić

Imala je i podršku Cece Ražnatović, a za Jelenu su govorili da je njena naslednica, zbog slične boje glasa.

Bila je udata za kompozitora i aranžera Zorana Marjanovića, a njeni prijatelji su naveli kako je Jelena bila drugačija od ostalih javnih ličnosti, prizemna i okrenuta porodici.

(VIDEO) SESTRA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ VANBRAČNOJ VEZI: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom LJUBAVNOM TROUGLU!

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti "Zadruga".

foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađanja o ubistvu Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja