MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Ovako je opisala ljubav sa Vukom kom će roditi dete! Ostaćete bez teksta!
Foto: Dragana Udovičić

NIKO NIJE OČEKIVAO

MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Ovako je opisala ljubav sa Vukom kom će roditi dete! Ostaćete bez teksta!

Stars -

Ljubav Milice Dabović i izvesnog Vuka, već duže vreme intrigira javnost. Bivša košarkašica je u blagoslovenom stanju, ali oca deteta javnost nikada nije videla, pa se zbog toga vode razne spekulacije. Međutim, ono što je Milica rekla o svojoj vezi, šokiralo je mnoge.

Naime, Milica je pokušala da objasni prirodu njihovog odnosa, pa je svojim izjavama iznenadila sve. Iako je govorila o velikoj ljubavi i divnoj vezi, očigledno, su se stvari promenile.

"Najviše volim da sam u obaveznoj ili posvećenoj vezi, ali ispada da nikada nisam. Sada sam u vezi u koju niko ne veruje, ali ja je volim takvu kakva jeste. Imam dečka i u neobaveznoj smo vezi. Mislim, ona je obavezna zbog deteta. On radi, nije tu, u inostranstvu je. Dolazi kad ja poželim ili kada može. Živim svoj život", ispričala je Dabovićeva.

foto: Stefan Jokić

"Ne znam da li ćemo živeti zajedno kada se dete rodi. Više ništa ne planiram, a sve je to neobavezno", istakla je ona u emisiji "Magazin In", iako je pre par meseci pričala o velikoj ljubavi i pokazivala verenički prsten, te javnost izveštavala o planovima za venčanje.

foto: Dragana Kadić

(Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pogledajte seksi ples Milice Dabović i saznajte kome ga je posvetila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track