ŠOK INTERVJU ZORICE MARKOVIĆ: Progovorila o ratu Cece i Karleuše, zaradama žirija Zvezda Granda...
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO DO SRŽI

ŠOK INTERVJU ZORICE MARKOVIĆ: Progovorila o ratu Cece i Karleuše, zaradama žirija Zvezda Granda...

Stars -

Zorica Marković važi za kraljicu rijalitija i svi su očekivali da će ući u "Zadrugu", ali ipak nije! Folk zvezda kaže da nije isključeno da je ponovo vidimo u rijalitiju, a možda i kao člana žirija u nekom muzičkom takmičenju gde pevači, kako otkriva, uzimaju velike pare.

"Iskreno, sada nisam dobila poziv za rijaliti, ali sam u odličnim odnosima sa Pinkom i videli ste da su me zvali u prvu emisiju da komentarišem učesnike. Zadruga izgleda vrlo moćno i vizuelno je osmišljena fantastično. Sada imam velike poslovne obaveze i svakako ne bih mogla da uđem i budem tako dugo odsutna", kaže Zorica.

Lepi Mića je od starta počeo da pravi haos! Kako bi ti izašla na kraj sa njim?

"Miću odlično poznajem i sa njim ne bih imala svađu jer smo sve rekli jedno drugom još na Farmi. On jeste sada totalno nepredvidiv i zna da pretera, ali sve je to igra i šou. I ja poludim kad me neko iznervira, ali ne tako i na taj način. On je takav i šta sad možemo, nije mu prvi put. Retko ko njega uspe toliko da izludi kao što ume Smilja, našla mu je neki živac. I ja sam se šokirala."

foto: Dragan Kadić

Kako to da ste vi posle svega ostali u dobrim odnosima?

"Pazi, ja sam mu sve oprostila zato što je on bio tu za mene kad mi je bilo loše. Pogledala sam taj snimak posle Farme i onda sam mu se zahvalila kada smo se sreli. Kada mi je pozlilo, on je prvi reagovao i za sekund se stvorio na kapiji, to je za poštovanje. Sve ružno sam zaboravila što smo rekli jedno drugom."

Žiža je u ozbiljnim godinama, mnogi se plaše da će skončati tamo ako Mića nastavi da je provocira?

"Nije ona džaba glumica! Ovo je njoj 151. predstava. Ona jeste sjajna glumica, ali u Zadruzi glumi za medalju. Dobro se ona snalazi, čak je i duhovita. Sve je to gluma kada ona kao zove policiju. Nije ona luda baba ako su je tako doživeli, već se ozbiljno igra, a oni se pale na njenu reakcije. To je za nju sve ko dobar dan. Ona na keca može da odglumi u bilo kojoj situaciji jer da je stvarno tako kako se predstavlja i glumi, ne bi izdržala tamo u tim godinama. Svaka njoj čast na tako dobroj glumi".

foto: Marina Lopičić

Ko ti je zanimljiv od učesnika, a s kim bi se odmah posvađala?

"Meni je najzanimljivije ono drvo mudrosti! Ja bih tamo satima sedela i pričala, ako bi to drvo htelo da mudrujemo zajedno. Meni je to fora do jaja! Tamo su sve lepa deca, ali još uvek su zeleni i ne znam šta bih sa njima mogla da pričam. A prvo bih se posvađala sa Nadom Obrić, u to sam sigurna".

Kako sa njom kad ona samo ćuti?

"Pa eto baš zato, ha-ha-ha! Udidila se ko Vesna Zmijanac na Farmi, pa šta bre glumite vi ljudi! Dobro Mića reče, nas desetak držimo konce cele priče i održavamo tu formu koju smo napravili i onda dođe tamo neko da se provlači, uzima velike pare i krade Bogu dane a glumi Kip slobode! Nit romori, nit govori! Ali pući će ona, oštra je na jeziku, ume i da uvredi i to je dobro, ali mora da se probudi. Kad joj kažu da je dama, raste ko kvasac i kaže hvala kao da je otpevala pesmu na koncertu pa dobila aplauz. To me nervira, ako si došla tamo, znaš šta se očekuje i nemoj da sediš kao kip za onim stolom".

foto: Damir Dervišagić

Jel vas dve imate neki konflikt iz prošlosti?

"Ma ne! Bila je jedna duhovita situacija od pre 100 godina. Ona je tada imala neki hit, a i ja sam imala megahit Zumbuli cvatu kao i Šerif Konjević. Njoj je neki menadžer radio tada turneju i zvali su mene i Šerifa da joj budemo gosti. Ja sam tada ladno rekla: Pa šta će nam ona? Ha-ha-ha… Pa stvarno nije bilo logike! To je kao kada bih sada ja išla na turneju i pozvala Prijovićku da mi bude gost, pa jebiga ne ide. Nada se tu verovatno uvredila iako mi ništa nije rekla".

A da li bi bila član žirija u Zvezdama Granda, rekla si da oni tebe ne smatraju umetnikom da bi sedela u toj ekipi?

"Pazi, oni to jako dobro plaćaju, pa zašto da ne! A oni su mi svi umetnici do mojega, sve sami sluhisti i maestri. Svi pljuju po rijalitiju, a to je isto rijaliti šou. Muka mi je bre više od foliranja! Sa druge strane, oni su sada istrošene face jer su stalno na televiziji, ali ajde ako to rade zbog para ili posla. Niko od njih nije gadljiv na pare. Izvlačim se iz tog sveta jer ne želim više da gledam te maske. Mene plaši samo to što sam mnogo iskrena i što bih mogla svašta da kažem što bi nekog povredilo ili bih ušla u sukob".

foto: Dragan Kadić

Ali ćeš ipak prihvatiti ako te pozovu?

"Sumnjam da će me zvati jer oni su svi tamo Bogom dani, a mi svi ostali smo kurac na biciklu. Postavljaju oni međusobno uslove, ako ide ovaj neću ja, i obrnuto. Ali sumnjam da im Saša Popović ispunjava te želje i čestitke, čovek ima svoj koncept i svaka mu čast. Neće on nikome da titra, a i ne treba".

Kada su te pitali za rat Cece i Karleuše, rekla si da nisi ni na čijoj strani iako duže poznaješ Svetlanu?

"Jeste, ako je tačno sve što piše i što čitam, onda je to stvarno otišlo predaleko i njima to ne treba. I jednu i drugu znam od njihovih početaka. Jelena je počela da peva sa mnom u Grockoj, ja sam tamo nastupala, bili su kotlići, došle su Divna i Jeca. Ona je tada bila lepo i zdravo dete, otpevala je nekoliko pesama, a tek posle toga je snimila Ogledalce. Cecu isto znam sa svadbi kada je počinjala, tada se tako radilo i živelo. Mene ne zanima njihov privatan život, niti se družim sa njima, ali što se tiče njihovog uspeha – to je neosporno i obe ih poštujem".

foto: Dragana Udovičić

Nego, šta ti spremaš novo sada?

"Tražim pravu pesmu i na dobrom sam putu jer imam viziju kako treba da zvuči. Ja sam večiti kontraš, kada je bila najezda turbo folka, snimila sam dvojku Mirno spavaj nano. Baš mi je Popović predložio da snimim neki duet, ali meni to nešto nije zanimljivo. Više ne živim od estrade da bih morala da ganjam hit po svaku cenu, zato želim da snimim jednu pesmetinu. Ranije sam bila servis ljudima kada sam odgajala sina jer sam morala ciljano da snimam pesme za svadbe i proslave, a sada to ne više moram. Mogu da živim i da radim kako hoću. Ostatak života želim da proživim lepo, sada pevam ili za velike pare ili iz hobija. Može mi se".

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track