JELISAVETA SE ZBOG TRUDNOĆE SELI U AMERIKU: Teo jedva čeka da stigne beba, a evo šta glumica kaže o tome!
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

PRELOMILA

JELISAVETA SE ZBOG TRUDNOĆE SELI U AMERIKU: Teo jedva čeka da stigne beba, a evo šta glumica kaže o tome!

Stars -

Iako je pre samo mesec dana pričala da se neće preseliti u Ameriku, glumica Jelisaveta Orašanin je promenila odluku. Na to je najviše uticao njen nedavni razgovor sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem koji trenutno igra za Kliperse u Los Anđelesu.

"Njih dvoje su mislili da je moguće živeti na relaciji Beograd - SAD, ali ubrzo po Teovom odlasku su shvatili da je to nemoguće. Čak i kada su razgovarali o tome pre njegove selidbe, roditelji, kako Jelisavetini tako i Miloševi, savetovali su im da se ne razdvajaju jer takav život nikuda ne vodi. Sada su i sami shvatili to, zbog čega su se i dogovorili da se Jelisaveta doseli kod njega.

Njihov je plan da prošire porodicu i da glumica trudnoću i porođaj, ako sve bude kako treba, dočeka u Americi. Oni su svakako sada orijentisani na to da prošire porodicu, dok će Jelisavetina karijera da pričeka. Ona je svakako snimila scene za projekte koje je imala", kaže izvor blizak mladom bračnom paru i dodaje.

(FOTO) JELISAVETA ORAŠANIN OTKRILA U KOM JE MESECU TRUDNOĆE: A onda je brže bolje obrisala ovu sliku

"Jelisaveta jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, dok Teo otkada se oženio sanja dan da postane otac. Kako je njegov život sada vezan za Ameriku, bilo je sasvim logično da Jelisaveta odluči da ode kod njega. Poslednji razgovor koji su vodili putem Skajpa prelomio je njihovu odluku. Jelisaveta nije imala neke primamljive ponude za snimanja zbog kojih bi bilo vredno ostati u Srbiji, dok neke koje je i prihvatila može da snimi za nekoliko dana kada doputuje iz LA. S druge strane, sasvim je izvesno da će se Miloš u Americi zadržati nekoliko godina jer ulazak u NBA ligu mu to omogućuje, pa joj je objasnio da nema svrhe da ona ostane u Srbiji."

foto: Vladimir Šporčić

Jelisaveta će imati agenta u Americi

Miloš i Jelisaveta su se dogovorili, bez obzira što im je prioritet dolazak bebe, da će ujedno raditi i na Jelisavetinoj karijeri.

"Neki plan je da Jelisaveta nakon porođaja ostane u Americi da radi. Već narednih meseci ona će potpisati ugovore sa različitim agentima koji bi mogli da joj obezbede mesto u Holivudu. Ona će morati intenzivno da radi na usavršavanju naglaska kako bi mogla da dobije bilo kakve uloge, a onda od nje zavisi kako će se snaći", otkriva izvor i objašnjava da je glumici jako teško što napušta Srbiju i da planira česte dolaske jer je jako vezana za sestru, roditelje, ali i prijatelje, dok u Americi osim Tea nema nikoga.

"Bilo joj je teško da prelomi i odluči da se preseli, ali zaista nije bilo svrhe da ostaje ovde dok je njegov život tamo. Jelisaveti je porodica na prvom mestu i nije joj žao što je karijeru stavila po strani kako bi zasnovala porodicu, ali joj je teško zbog odlaska iz Srbije. Rastanci joj teško padaju, ali mora ovo da pregura ako želi da očuva brak i dobije bebu", kaže izvor.

foto: Profimedia, Vladimir Šporčić

Luksuzni stan u srcu LA

Jelisaveta i Teo živeće u luksuznom stanu u srcu Los Anđelesa koji ima oko 150 kvadrata sa pogledom na grad.

"Mioš je u Kliperse došao kao zvezda, zbog čega je i dobio sve uslove kako bi u Americi živeo lagodno. Čelnici kluba smestili su Tea u glamurozni stan koji su opremali najbolji enterijeristi Los Anđelesa, sa fascinantnim pogledom na čitav grad, dok sve vreme na usluzi ima pomoćnike koji brinu o higijeni, kuvanju i ostalim kućnim potrepštinama. Ipak, Jelisavetu pomalo brine to što će veći deo dana biti sama jer Miloš ima treninge, sastanke i karantin. U svakom slučaju, svi se nadaju da će uskoro biti u blagoslovenom stanju, pa će imati preokupaciju", kaže izvor koji nije želeo da mu spominjemo ime jer su Teodosić i Jelisaveta izričiti po pitanju pojavljivanja detalja njihovog privatnog života u medijima.

Kako bismo proverili naše informacije pozvali smo Jelisavetu, koja nam je potvrdila da se seli u Ameriku, ali nije želela detaljnije da priča.

(FOTO) NINA JANKOVIĆ JE BILA ZVEZDA NA JELISAVETINOJ I TEOVOJ SVADBI: A evo kako izgleda njen muž!

"Ostajem pri tome da ne pričam o privatnom životu, kada budem igrala predstave, pričaću o njima", rekla je Jelisaveta, a na naše pitanje kako će sada uskladiti karijeru i život u Americi, kaže:

"Kada budem imala predstave, biću u Beogradu."

Jelisaveta je nakon predstave "Hotel 88" kolege s kojima je igrala čitavo leto u ovom ostvarenju okupila u jednom restoranu, a pridružila im se i Sloboda Mićalović. Ona se intimnom večerom oprostila od kolega koji su joj u međuvremenu postali prijatelji i obećala da će često dolaziti u Srbiju. Oni su to veče u restoranu sreli i Novaka Đokovića, s kojim su razmenili nekoliko rečenica i slikali se. Jelisaveta je uz vino priznala kolegama da joj je teško što odlazi u Ameriku, ali da su joj sada neke druge stvari važnije u životu od karijere.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Puls/Lj.T. Foto: Marina Lopičić, Vladimir Šporčić, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JELISAVETA JE AKTIVNA TRUDNICA: Ne izbija iz TERETANE, a evo koji MUŠKARAC vežba sa njom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja