NEVALJALA RADA MANOJLOVIĆ: Haris voli da me grize!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Došla u „Grand“ puna modrica

NEVALJALA RADA MANOJLOVIĆ: Haris voli da me grize!

Stars -

Neću da odajem male tajne velikih majstora, ali tačno je da su te masnice od ujeda, odala je pevačica svog dečka Berkovića

Rada Manojlović (32) priznala je da njen devet godina mlađi dečko Haris Berković voli da je grize i da su joj zbog toga noge u modricama!

foto: Dragana Udovičić

Na snimanju nove sezone emisije „Grand specijal“ primetili smo da su joj butine pune masnica. Iako je pokušala da skrene temu, Rada nije uspela da se izvuče diplomatskim odgovorom.

- Jao, imam na obe noge, koja vas interesuje? Mnogo je važno da li mislite na levu ili desnu. Jedna modrica je od jedne stvari, druga od druge - rekla je pevačica, a kad smo je pitali od čega nastaju tolike modrice, odala se.

- Ne mogu da vam kažem... Na levoj nozi je modrica od tenisa, od loptice. Ako niste znali, ja dobro igram tenis, a bekhend i forhend su mi najjači. Jednom ću poginuti na tom tenisu. A na desnoj nozi je beleg od rođenja, ali vi to pojačate u Fotošopu, pa izgleda da me je ugrizao vukodlak, a ne čovek - izlanula se pevačica.

foto: Dragana Udovičić

Kad smo joj rekli da se upravo odala da joj je modrica od Harisovog ugriza, postidela se.

- Ajmo drugo pitanje. Neću da odajem male tajne velikih majstora. Ali da, od ugriza je - rekla je Manojlovićeva kroz smeh.

JELENA STUPARUŠIĆ - Foto: Dragana Udovičić; Dragan Kadić; Zorana Jevtić

foto: Zorana Jevtić

Menja muzički pravac

KUPILA SAM PESMU OD RASTE!

Rada je odlučila da promeni muzički pravac, pa joj nove pesme piše Stefan Đurić Rasta.

- Već sam uzela jednu Rastinu, koja je prelepa i jedva čekam da je otpevam. Onako, malo da se modernizujem, prilagodim novim trendovima. Ja volim narodnjake i staru Draganu Mirković, ali snimam i nešto modernije. Publika očigledno nema vremena za ono što ja želim i volim - kaže Rada.

foto: Dragana Udovičić

Seksi Saša Popović ju je prozivao, ona se branila

POVLAČIM HALJINU DA MI NEŠTO NE ISPADNE

Rada je na snimanje došla provokativno obučena - u dubokim čizmama i kratkoj haljini koju je sve vreme povlačila nadole. Ipak, njeni pokušaji bili su bezuspešni jer je naš paparaco uslikao Radine bele gaćice. One su naročito došle do izražaja dok je Manojlovićka sedela u studiju, ali i dok je pevala novi hit „Spavaj mirno“. Čak ju je i Sale Popović pitao zbog čega toliko povlači haljinu, a Rada je imala zanimljiv odgovor.

- Tu su foto-reporteri, da ne uslikaju nešto. Posle bude: „Radi se vide gaće.“ Bolje da se stvar povuče na vreme - rekla je folkerka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA DAR MAR U HELSINGBORGU: Žene, najjače smo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track