KARLEUŠA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Htela sam da budem kao Ceca! To je bila moja ružna prošlost!
Foto: Damir Dervišagić

Zvezde Granda

KARLEUŠA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU: Htela sam da budem kao Ceca! To je bila moja ružna prošlost!

Stars -

Rekla je da super pevam, ali da nikad neću biti zvezda jer sam vrlo ružna. Razočarala sam se, ali sam odlučila da svima pokažem da ću biti najveća zvezda

Jelena Karleuša priznala je da je želela da bude nova Ceca Ražnatović! Pop diva je nekada priželjkivala karijeru folk zvezde, a danas ne trpi poređenje s najvećom rivalkom!

U to su se uverili žiri i publika na snimanju prve epizode šoua „Zvezde Granda“, kada je JK jednoj takmičarki, koja se predstavila Cecinom pesmom, poručila da isuviše podseća na folkerku.

- Ti baš voliš Cecu, vidim. I želiš da budeš ona jednog dana - rekla je popularna pevačica devojci koja je pokušala da se odbrani:

- Nije tako. Ja volim i često pevam i vaše pesme.

Tajni član žirija zakuvao

Na to se nadovezao tajanstveni član žirija, koji je tokom cele emisije prozivao sve sudije ovog takmičenja.

- Pa i Jelena Karleuša je želela da bude Ceca u mladosti! - rekao je misteriozni, a mala od skandala imala je zanimljiv odgovor.

- Svi mi imamo ružnu prošlost! - hladno je rekla JK, na šta su se njene kolege i publika nasmejali.

foto: Dragana Udovičić

Jelena je u jednoj emisiji svojevremeno ispričala da ju je Ceca navodno izvređala kad je počela karijeru.

- Karijeru sam počela s 15 godina. Pevala sam prateće vokale na nekoliko albuma naših tadašnjih poznatih likova. Konkretno, Dajani Tripunović sam otpevala ceo prvi album. Njoj je taj album najpre trebalo da otpeva Ceca, ali ona je tada bila mnogo promukla, pa sam ja to uradila. Eto, tada su mi preneli da je Ceca rekla da sam debela i da nikad neću biti zvezda. Bila sam klinka. Ljudi mene uvek loše procene. U stvari, mene većina u našoj zemlji brutalno potcenjuje. Eto, ja ih iznenadim kad očekuju jedno, a dobiju drugo - ispričala je JK.

Braja se izlanuo

U drugoj emisiji otkrila je ko joj je preneo Cecine reči:

- Kompozitor Braja mi je rekao: „Ceca je rekla da super pevaš, ali da nikad nećeš biti zvezda jer si vrlo ružna.“ Tad sam se razočarala, ali sam odlučila, ne zbog Cece, naravno, da nevernim Tomama pokažem da ću biti najveća zvezda!

foto: Damir Dervišagić

Mladost ludost

Bila sam zaljubljena u Željka Šašića!

- Kad je trebalo da snimim prvi album, bila sam zaljubljena u Željka Šašića. Bio je velika faca, imao je dugačke loknice i sve su se devojke, pogotovu one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa i ja. Tada sam imala petnaestak godina. Sećam se da u Budvi na plaži, gde je oko njega bilo 50 obožavateljki, nije hteo da mi kaže „zdravo“. Prišla sam mu, zaklonila sunce i rekla: „Ja ću biti veća zvezda od tebe!“ - ispričala je JK u jednoj emisiji.

Pobesnela

POKUŠAJ UNIŠTENJA „ZVEZDA GRANDA“

Jelena Karleuša sinoć je burno reagovala kad je saznala da se prva epizoda „Zvezda Granda“ u novoj sezoni neće emitovati na TV Prva, iako je prethodnih dana emisija najavljena za subotu. Pevačica je na svom Tviter nalogu napisala da neko na ovaj način želi da uništi televizijski format koji je osvojio ceo Balkan.

- Pokušaj da se uništi najgledaniji TV format na Balkanu. Au, kad se ja naljutim, pa počnem da pričam, neće biti dobro - napisala je JK tvit, koji je ubrzo obrisala, a onda stavila novi status.

- Leptirići, ptičice i cveće! Milina jedna! Tra-la-la! Sve čarobno, bajno i sjajno! Ništa ne znam, ja volim poeziju! Ne znam o čemu pričate - bila je zagonetna.

Iz „Grand produkcije“ rekli su nam da su oni poslali prvu emisiju emiteru i da nisu upoznati zbog čega se nije emitovala sinoć, dok su nam sa TV Prva kratko poručili:

- „Zvezde Granda“ emitovaće se sledećeg vikenda.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja