BRAK MU PUKAO DEFINITIVNO! Slobina žena: Razdelila sam sve njegove stvari, neka mu ih šalje mama!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

ŠOK

BRAK MU PUKAO DEFINITIVNO! Slobina žena: Razdelila sam sve njegove stvari, neka mu ih šalje mama!

Stars -

Luna će skakati od sreće kada bude čula novosti vezane za brak Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Iako se svojski potrudila da ostavi utisak kao da u potpunosti podržava svog supruga Slobu Radanovića, za koga svi pričaju da je do ušiju zaljubljen u Lunu Đogani, stjuardesa Kristina Kockar je, po svemu sudeći, rešila da na brak jednom za svagda stavi tačku!

foto: Printskrin Youtube

Osim što više ne komentariše ponašanje svog supruga u "Zadruzi", Kristina je, prema navodima dobro obaveštenog izvora, odbila da mu pošalje stvari.

"Verujte mi, Kija i Sloba se razvode. Ona nije htela da mu pošalje garderobu. Kada su je iz produkcije zvali da mu donese stvari rekla je da mu je sve stvari kupila ona i da ih je dala u dobrotvorne svrhe. Poručila im je da traže njegove stvari kod njegove mame", otkriva šokantne detalje izvor koji nam je dao na uvid Kijinu poruku upućenu produkciji.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

"Nek mu mama pošalje stvari. Sve što je kod mene, to sam ja kupila, pa sam dala u dobrotvorne svrhe. Nemam kontakt njegovih roditelja", jasna je bila Kristina.

I dok Sloba i dalje pozdravlja svoju dragu i poručuje je da je voli, ona je zbog svega odlučila da ga izbriše iz svog života, a kako će reagovati kada bude saznao da Kristina ne želi nikakav kontakt sa njim, ostaje da saznamo.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track