NA POČETKU MU JE BILA SIMPATIČNA: Đusu se zgadila ova učesnica zbog jednog detalja! Priznao je svima!
Foto: Printscreen

RIJALITI

NA POČETKU MU JE BILA SIMPATIČNA: Đusu se zgadila ova učesnica zbog jednog detalja! Priznao je svima!

Stars -

Đus je sinoć bio poprilično iznerviran situacijama koje su se proteklih dana dešavale u vili, pa je shodno tome i svoju nominaciju obrazložio opširno.

Ivan Ivanović je nominovao Miljanu Kulić za izbacivanje jer više ne može da trpi njeno ponašanje u kući, kako kaže frustira ga previše i želi što pre da joj vidi leđa.

Apelovao je čak i na svoje glasače da svi glasaju protiv nje da izađe iz vile.

foto: Printskrin

"Ovde se svako jutro menjaju mišljenja kako se ustane. Meni je ona bila simpatična jako dok je nisam upoznao, kroz ove dane preko higijene, ponašanja svega mi se zgadila. Način na koji je napala Lepu Lukić ne želim da opravdavam. Ne znam šta je u glavi nje i njene majke da iritiraju ovu ženu ovde. Ona je htela da se izvini Lepa pošto je širokog srca, oprostila joj, da bi se ponovo uključila majka. Ja uopšte ne znam šta ona njoj smeta da joj tako priča po vili "Babo,babuskero". Ja da mojoj babi tako neko nešto kaže ne znam šta bi uradio. Nikada nisam osetio gram mržnje od njene strane, nisam nikada pripadao raznim klanovima", rekao je Đus.

foto: Dragan Kadić

Miljana je nominovana već od strane publike tako da je uz svu želju da ostane pri tome da Miljana ide iz vile morao da se odluči za nekog drugog. Ostao je pri svojoj praksi pa je nominovao ponovo Meu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track