STRANAC VARA PEVAČICU S PROSTITUTKAMA

Usred srede

STRANAC VARA PEVAČICU S PROSTITUTKAMA

Stars -

Zdravo, dragi moji! Mnogo ste mi nedostajali, pa ću odmah da krenem s tračevima! Mužić jedne pevačice, zvaćemo ga Stranac, veliki je švaler. Iako ga ona predstavlja kao divnog čoveka, oca njihove dece, porodičnog tipa, on voli da švrlja sa strane. I to kako! On ne izlazi negde i muva devojke, već ih poručuje. I to pravo iz Srbije.

Nedavno mi je jedna ptičica rekla da je naša zajednička prijateljica, elitna dama, zakazana za nekoliko nedelja kod njega u stanu u jednom evropskom gradu. Stranac s nekoliko prijatelja pravi velike žurke, na koje dolaze proverene lepotice i udovoljavaju im u svemu. Dama s nekoliko drugarica putuje tamo, a kako sam čula, biće dobro plaćena. A šta to znači? Znači da će zaraditi i do nekoliko hiljada evra za nedelju dana druženja sa Strancem i drugarima.

Ipak, ona zna da mora da bude spremna na sve, pa tako mora da ispuni sve seksualne fantazije mužiću i drugim muškarcima, ali to joj nije problem jer veliki ulog je u pitanju. On im je već kupio avionske karte, a one polako idu u šoping i nabavljaju seksi veš i razne spravice za uživanje u seks-šopovima. To sve ide na račun Stranca, jer je zaista galantan muškarac. Pretpostavljam da njegova draga zna šta on radi, ali njoj je ipak bitnije da u medijima izgleda srećno.

Druga priča tiče se jednog rijaliti igrača, zvaćemo ga Sportista. On je u šou ušao kao oženjen čovek, ali malo ko zna da sa svojom suprugom ne živi izvesno vreme. Elem, to nije poenta moje priče. Naime, on je veliki prevarant. Nedavno je moja poznanica bila u šemi s njim, a on ju je sve vreme iskorišćavao za pare.

Pričao joj je kako ne voli svoju ženu i kako je mnogo ružna, a da je s njom ljubav na prvi pogled. Sportista je na taj način ubeđivao naivnu devojku da je voli, a ona mu je poverovala. Zaljubljena i zaslepljena, ona je činila sve što je on tražio, a kako mu je lova bila stalno potrebna, „pozajmljivao“ je od nje. To je trajalo i trajalo, tražio joj je po 50, 100 evra, a kad je iznos došao do 2.000 evra, pobegao je.

Devojka je bila užasnuta njegovim ponašanjem, zvala ga je kako bi joj vratio pozajmicu, ali on se nije javljao. Sve dok ga jednog dana nije videla na TV i šokirala se.

Lepe moje, to bi bilo to! Čitamo se i sledeće srede!

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track