KARLEUŠA PROGOVORILA O DETINJSTVU: Bila sam pandursko dete uvek željno ljubavi!
Foto: Zorana Jevtić/Dado Đilas

KARLEUŠA PROGOVORILA O DETINJSTVU: Bila sam pandursko dete uvek željno ljubavi!

Stars -

Moj otac je klasični policajac. Hladan je. Vrhunac njegove nežnosti je kad mi da pištolj,a prethodno isprazni šaržer,ili lisice, kaže JK

Jelena Karleuša je oduvek važila za žestoku ženu. Pop zvezda je otkrila i zašto je to tako. JK je u jednoj emisiji rekla da je za to najviše zaslužan njen otac Dragan Karleuša, kriminalistički inspektor.

- Moj otac je klasični policajac. Hladan je. Vrhunac njegove nežnosti je bio kad mi da pištolj da se igram, a prethodno isprazni šaržer. Ili lisice. I to mi je davao da se igram. U stvari, vrhunac je bio kad mi da pare da idem nešto da kupim, samo da ga ne gnjavim. Ali, eto, pandurska deca su ovakva kao ja, večno gladna ljubavi i pažnje. I danas je tako, i danas se igram njegovim pištoljem, samo što lisice koristim u neke druge svrhe. Stalno me tata zove i pita: „Sine, kad ćeš da mi vratiš te lisice?“ A ja na to kažem: „Evo tata, sad ću“ - ispričala je JK.

Pevačica se dotakla i odnosa s majkom Divnom i teškog detinjstva.

- S majkom sam se razumela pogledima. Razlikovala sam se od druge dece po tome što nikad ništa nisam tražila od roditelja. Majka je radila kao honorarac na radiju i nisam joj tražila novac jer sam znala da nema. Bilo mi je žao da joj tražim jer finansijski nismo dobro stajali. To je s moje strane bilo i lukavo, jer se onda ona i trudila da mi sve obezbedi i da mi ispuni sve želje - otkrila je mala od skandala.

foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NEVIĐENO IZDANJE: Pogledajte kako je Karleuša pozdravila svoje fanove! Preslatko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track