ŽIKIN SIN ZA KURIR: Divna je htela seks sa mnom!
Foto: Privatna Arhiva

Prvi put za medije

ŽIKIN SIN ZA KURIR: Divna je htela seks sa mnom!

Stars -

Dragan Vučković priča o tome kako mu se učesnica „Zadruge“ u pijanom stanju nabacivala dok su roštiljali i tvrdnjama njegovog oca da je on njen ljubavnik

Misteriozni sin Žike Vučkovića, Dragan, s kojim je Divna DNK navodno prevarila supruga Marka, konačno je otkriven. Kurir je došao do najsvežijih fotografija čuvenog „ljubavnika“ iz Vošanovca, koji se sumnjičio da je otac deteta učesnice „Zadruge“.

Dragan i Marko odrasli su u istoj ulici i zajedno proveli detinjstvo. Kada se Žikin sin pre osam godina oženio i dobio tri sina, smanjili su druženje i danas se ne viđaju često. Prema Divninoj i Markovoj priči, rijaliti zvezda i Dragan su imali seks u njenoj spavaćoj sobi.

To je potvrdio i Žika u emisiji „DNK“, kao i njegova žena Vesna, s kojom smo juče stupili u kontakt. Ipak, Dragan, koga svi zovu Gagi, tvrdi da to što pričaju njegovi roditelji nije tačno i da nikada nije bio Divnin ljubavnik, jer je oženjen. On prvi put za medije govori o svom odnosu sa učesnicima „Zadruge“.

foto: Printscreen

- Ne zanima me šta selo priča, ništa to nije tačno, pa čak ni to što moj tata priča. On je željan televizije. Tog dana sam bio sa suprugom, a oni neka pričaju šta hoće. Svi lažu! Otkako sam se oženio, slabije se viđam s njima. Oni su ovako dobri ljudi, ali kad se ponapijaju, izmišljaju svakakve stvari. Ako sam i ja popio tog dana, ne mora da znači da sam spavao s njom, a pogotovo jer mi je tu sedela žena - priča za Kurir Žikin sin i dodaje da je jedina istina koja je izrečena ta da mu se Divna nabacivala.

- Nabacivala mi se, ali to ne mora da znači da sam bio s njom. Ne pamtim šta je pričala i radila, gluposti ne slušam. Da je bar bolja od moje supruge, pa i da obraćam pažnju na nju, ovako ne. Divna mi se ne sviđa, svoju ženu ne bih potcenio i da sam mrtav - kaže Vučković.

On napominje da bi se rado priključio bivšim komšijama u rijalitiju, ali samo za dobar honorar.

- Neka mi daju 1.000 evra nedeljno, dobiće sve što ih interesuje - poručuje Žikin sin Dragan.

foto: Privatna Arhiva

Neverna Ovako je Divna pričala

PREVARILA SAM MARKA SA ŽIKINIM SINOM!

U emisiji „DNK“ Divna je priznala da je imala seks sa sinom Živorada Vučkovića, zbog čega je Marko insistirao da se uradi test kako bi se utvrdilo da li je ćerka Kristina njegova.

- Prevarila sam Marka sa Žikinim sinom. On je oženjen. Žika ga je doveo tu, on mi sad dođe svekar - rekla je učesnica „Zadruge“, a Marko je opisao šta se dogodilo tog dana.

- Bili smo svi tu, pekli neko meso. Malo smo cugnuli. On je meni rekao: „Da idem da pitam Divnu nešto.“ Ja sam mu rekao da ide, a ne znam šta će je pitati. On je otišao i pitao je šta je pitao, posle su zaglavili tamo u sobi. Bog zna šta su radili - ispričao je Marko, pa se umešala Divna.

- On može i više puta da me vara, a ja samo jedanput. Dete sigurno nije Žikin unuk. S njegovom sinom sam imala odnos, ali nisam s njim zatrudnela, nego s Markom - završila je učesnica rijalitija.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja