KRIMI UČESNIK PAROVA: Mili pokrao brata Luke Bojovića
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Dragana Udovičić

Ukrao nakit u vrednosti od 100.000 evra

KRIMI UČESNIK PAROVA: Mili pokrao brata Luke Bojovića

Stars -

Milutinov otac Rakac otkrio da je njegov sin prošao bez kazne samo zato što je on vratio zlato

Milutin Radosavljević Mili opljačkao je zlataru brata Luke Bojovića, Nebojše. On je iz lokala u centru Beograda izneo nakit u vrednosti od čak 100.000 evra, otkriva Milijev tata Mihajlo Radosavljević Rakac.

Učesnik „Parova“ ne krije da je imao kriminalnu prošlost, ali do sada nije govorio o ovoj krađi. Možda bi to da je opelješio brata vođe „zemunskog klana“ i dalje ostala tajna da njegov otac, inače prijatelj Nebojše Bojovića, nije o tome progovorio.

- Mili je kao klinac imao ispade. On je kao tinejdžer uspeo da opljačka zlataru, kada je uzeo preko sto hiljada evra - počeo je Rakac, koji na sve načine pokušava da opravda ovaj kriminalni postupak svog sina.

- To niko u Srbiji nije uradio. Ušao je u zlataru kod Neše Bojovića i oteo zlato u toj vrednosti. Imao je samo 17 godina. Naravno, mi smo to zlato vratili i izvinili se. To je bila prva njegova pljačka i posle toga je sazreo i više ništa tog tipa nije uradio - rekao je Rakac.

foto: Printscreen

Mili za ovo delo nikada nije odgovarao, jer je njegov otac brzo reagovao i pozvao Nebojšu, koji nije krađu prijavio policiji. Upravo zbog Rakca nije podneo tužbu protiv njegovog sina, kojem je sve oprostio i danas su u dobrim odnosima.

Kurir / J. Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Dragana Udovičić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track