SEKA ALEKSIĆ O MATERINSTVU: Sveti Nektarije mi podario sina
Foto: Story/Andreja Damnjanović

VERNICA

SEKA ALEKSIĆ O MATERINSTVU: Sveti Nektarije mi podario sina

Stars -

Sklopila sam ruke na stomaku i tako zaspala. Probudim se, ja sam zaista trudna! Samo molitva, dobra dela i ljubav će pobediti

Seka Aleksić dugo se borila za potomstvo. Postala je majka prošle godine, kada je na svet donela sina Jakova. Osim svojoj doktorki, pevačica se za to zahvaljuje svecu Nektariju Eginskom.

- Moja beba raste! Sad je pravi dečak. Kako su brzo prošli ovi meseci iza nas. Kao juče da sam pozvala moju doktorku kad mi je saopštila da je rezultat pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve? Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda naše želje, molitve?

Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze, godinama čekajući da mi Gospod podari radost?

Sećam se, sklopila sam ruke na stomaku i tako zaspala. Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna! Moja beba je tu! Amin, Bože! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti - napisala je na društvenim mrežama folk zvezda, koja je nedavno s mužem Veljkom proslavila prvi rođendan mezimca.

- Divno je biti majka. Toliko sam se navikla na svoje dete, bukvalno kao da mi je treće - izjavila je Seka.

Kurir / J. C. S.

Foto: Andreja Damnjanović/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track