DEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA ULAZI U RIJALITI: Hoće da dokaže da njen ljubavnik nije ubio Jelenu! Zavrteće vam se od sume!
Foto: Privatna Arhiva

IMA STRAH OD KAMERA

DEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA ULAZI U RIJALITI: Hoće da dokaže da njen ljubavnik nije ubio Jelenu! Zavrteće vam se od sume!

Stars -

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović, pregovara sa o uslaku u rijaliti programe "Zadruga" i "Parovi". Producenti ova dva rijalitija Zorici nude ozbiljne pare.

Zorica misli da bi učešćem u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali se još dvoumi oko ulaska jer se plaši kako će izgledati pre kamerama.

Milomir Marić, glavni urednik TV Hepi potvrdio je da je u svakodnevnom kontaktu sa Zoricom, ali nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje mogućnost da ona uđe u rijaliti. On kaže da je njegova prvobitna idjea bila da napravi veliki intervju sa njom.

"Istina je, imam kontakt sa Zoricom Mitrović, ali zaista ne bih želeo da komentarišem to oko ulaska u rijaliti. Ono što je poznato i što sam više puta rekao jeste da sam je zvao da dođe u nađ jutarnji program ili u "Goli život" i iznese svoju stranu priče. Međutim, ona po savetu advokata, do sada nije prihvatila, mada se nikad ne zna", kaže Marić.

foto: Dragan Kadić

Producenti "Zadruge" su kontaktirali Zoricu ovim povodom.

"Pregovaramo s njom skoro svakodnevno, negde od 20. septembra. Nudili smo joj prvo 10.000 evra, a ponuda je sada porsala na 30.000 evra. Ona je u juednom trenutku bila pristala,a li se u poslednji čas predomislila. Kaže da bi ušla u "Zadrugu" jer je ubeđena da bi svojim nastupom u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali s druge strane Zorica ima veliki strah kako će izgledati pred TV kamerama. Misli da nije fotogenična i da neće izgledati dovoljno lepo", kaže upućen izvor. Zoričini prijatelji kažu da se ozbiljno premišlja oko ulaska u rijaliti.

ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI? Zašto se presvlačio i kome je do toga kad kreće u potragu za nestalom suprugom?!

"Zorica je spremna da uradi sve za Zorana, čak i da robija umesto njega. Ona na društvenim mrežama kontroliše veliki broj grupa za podršku Zoranu Marjanoviću, a u rijalitiju bi imala priliku da još jače brani Zorana i priča o njegovoj nevinosti i dobroti. Drugi aspekt je i novčani, jer su producenti spremni da joj ponude dobre pare. Međutim, plaši se javnog nastupa, a i advokati je odgovaraju od javnog eksponiranja", kažu Zoričini prijatelji.

foto: Facebook

(Kurir.rs, Foto: Kurir, Faebook, Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantni obrt u istrazi ubistva Jelene Marjanović! Otkriven ključni svedok?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja