POKUŠAVA DA SE OPERE KOD ŽENE: Đus se kaje zbog akcije sa Teodorom, ali tek da vidite njenu reakciju!
Foto: Printscreen YT

BURNA ATMOSFERA U VILI

POKUŠAVA DA SE OPERE KOD ŽENE: Đus se kaje zbog akcije sa Teodorom, ali tek da vidite njenu reakciju!

Stars -

U vili "Parova" tokom emisije "Tajne Parova" desila se poprilično neprijatna situacija kada se polemisalo o intimninim trenucima Ivana Ivanovića Đusa i Teodore Radoičić.

Đus je sam priznao da mu je neprijatno zbog cele situacije, jer misli na svoju ženu, ali i na Teodorinog dečka kog poznaje u spoljnom svetu.

"Između nas ne može da bude ništa više od prijateljstva, jer kao prvo ona je rođena godine kada sam ja počeo da se zabavljam sa svojom ženom", rekao je Đus i dodao da mu je teško zbog cele situacije.

foto: printscreen

"Teško mi je jer znam da su sada svi kući nešto uznemireni. Bukvalno sam se izblamirao ni zbog čega. Poznajem njenog momka, čitavu ekipu njenog momka. Bili su kod mene i nema teorije da je veza između mene i nje u toku", bio je iskren Đus, a potom se vratila Teodora i iznela svoje mišljenje.

"Nisam povređena, već imam samo jednu stvar da kažem. Ja sam uvek bila čovek i to ću ostati do kraja. Mene više ništa ne interisuje. Mene ne zanima Đus, niti bilo ko i mene nemojte mene ništa da pitate", rekla je Teodora. Njih dvoje i dalje tvrde i uveravaju javnost da se između njih ništa nije desilo.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.s/Happy, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track