(FOTO) DA LI JE MOGUĆE? Ove poznate ličnosti su bile u vezi, a neki parovi će vas šokirati!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

PROŠLOST

(FOTO) DA LI JE MOGUĆE? Ove poznate ličnosti su bile u vezi, a neki parovi će vas šokirati!

Stars -

Kažu ljudi da prave ljubavi zaborava nemaju, ali stare svakako imaju.

Zato smo posegli malo u prošlost i podsetili se parova koji su nekada bili u centru interesovanja, a mnogo se ni ne sećaju da su bili zajedno.

Njihove ljubavi su išle toliko daleko da su neke ovenčane i prstenom, ali ubrzo su se završile.

Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Pre nekih šest godina, Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić su raskinuli veridbu i trogodišnju vezu. Veza Marije Kilibarde i Kajganića započela je u februaru 2008. godine, a posle samo pet meseci, novine su pisale o njihovoj veridbi.

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Izgleda da je Kajganić baš bio slab na voditeljke, budući da je pre veridbe sa Kilibardom bio u kratkom braku sa Aleksandrom Jeftanović. Tokom dve godina braka toliko su retko bili u javnosti da njihovih zajedničkih slika gotovo i da nema. O razlozima razlaza nisu govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Sara Jovanović i Aleksandar Atanasaijević

foto: Nemanja Pančić

Pevačica Sara Jovanović raskinula je 2014. godine jednogodišnju vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Njih dvoje su bili veoma aktuelni u vreme zabavljanja, ali svaka ljubav se izgleda ugasi.

Rastko Janković i Jelena Lalović

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Estradni par glumac Rastko Janković i pevačica Jellena bio je u ljubavi pune tri godine, a onda se iznenada desio razlaz 2006. godine. Davno beše, a o razlozima njihovog rastanka se mnogo spekulisalo.

Andrija Milošević i Ana Šain

foto: Vlada Sporčić

Pre romanse sa koleginicom Aleksandrom Tomić, Andrija Milošević u javnosti se pojavljivao sa manekenkom i voditeljkom Anom Šain. Andrija i Aleksandra zabavljaju se četiri godine, a pre nje zabavljao se sa devet godina mlađom Anom. Upoznao ju je u jednom beogradskom klubu 2005. godine.

Tanja Savić i Darko Filipović

foto: Damir Dervišagić

Ovaj par smo izvukli kao počasni. Iako su možda bili i najaktuelniji, i iako ne žele ni dan danas da pričaju jedno o drugome, bili su mnogo slatki svojevremeno.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track