OTAC UČESNICE ZADRUGE ZAPRETIO ĆERKI I ZETU: Divni i Marku nikad neću vratiti dete!
Foto: Telegraf.rs

Skandal

OTAC UČESNICE ZADRUGE ZAPRETIO ĆERKI I ZETU: Divni i Marku nikad neću vratiti dete!

Stars -

Briga njih, oni i nemaju devojčicu. Ionako im je nebitna. Ne pitaju se ni da li ima nešto da jede, kaže za Kurir Toma Milanović

Otac Divne Milanović DNK Toma zakleo se da unuku Kristinu (2) ni po koju cenu neće vratiti ćerki i njenom nevenčanom mužu Marku Kociću. On je i dalje ljut na njih jer su ga slagali da idu po pare u Beograd i da se vraćaju za tri dana, dok rijaliti „Zadrugu“ nisu pominjali.

foto: Svet / N.Kostić

Seljanin iz Gložana za Kurir se požalio da su njegovi ćerka i zet nemarni roditelji i da im zbog toga neće dozvoliti da odvedu njihovo dete, pa makar došli u pratnji policije i socijalnih radnika.

Nisam znao da idu

- Da su Divna i Marko pametni, ne bi ni otišli u taj rijaliti. Ostavili su dete, a nisu mi ni rekli da idu tamo, već samo da će mala biti kod nas oko tri dana. Da li su se upitali kako je Kristina, ima li šta da jede, s obzirom na to da je čuvaju starci - ogorčen je Toma, koji čini sve da devojčica ne oseti odsustvo roditelja:

- Briga njih, oni i nemaju devojčicu. Ionako im je nebitna. Nisu jedan dinar dali kada su je ostavljali kod nas, a znali su da idu na duži period. Mnogo su nemarni i neodgovorni. Boli me što je moje dete takvo, ali to je ipak njena sramota. Neka ona radi šta hoće, ali ja dete ne dam. Sad i da dođe po njega, neće ga dobiti. Nisam dao malu ni onda kad su bili iz Centra za socijalni rad, pa neću ni njoj. Ionako ne brine o Kristini - kaže Milanović.

foto: Svet / N.Kostić

Supruga mu pomaže

On ističe da mu sa detetom mnogo pomaže supruga.

- Moja supruga je dosta mlađa od mene i ume sa decom, a i ja volim da budem s unukom. Sutra, ako bi Divna došla sa policijom i ljudima iz socijalne ustanove, ne bih dozvolio da odvedu. Ja sam staratelj od onog trenutka kada su ušli u „Zadrugu“. Neka ih sad tamo, neka se zabavljaju. Navikli su da žive mangupskim životom - kaže Toma za naš list, koji je razočaran ćerkinim ponašanjem.

Milanović inače živi na selu. Ima plac na kom se nalaze dve stare kuće. U jednoj ima struje i vode, dok je druga bez toga. Žive daleko od centra sela, a čak i mobilni telefoni gube signal.

Kurir / M. D.

Foto: Telegraf.rs, Svet / N.Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track