NISU RAZGOVARALI GODINAMA I JAVNO SU SE PROZIVALI: Ljuba Aličić progovorio o odnosu sa sinom i osuo po mlađim kolegama!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORIO DUŠU

NISU RAZGOVARALI GODINAMA I JAVNO SU SE PROZIVALI: Ljuba Aličić progovorio o odnosu sa sinom i osuo po mlađim kolegama!

Stars -

Pevač godinama je patio jer sa sinom iz prvog braka Dejanom nije razgovarao. Dejan je svojevremeno pričao kako ga je otac razočarao jer sluša sadašnju suprugu koja ih je razdvojila, dok je Ljuba za sina govorio da je lenj.

Kako se pisalo, Ljuba Aličić i njegov sin Dejan nikada nisu bili u dobrim odnosima nakon što je pevač napustio porodični dom, ali su se zbližili pre šest godina.

Tada je Dejan snimio duet sa ocem i krenuli su da nastupaju zajedno, ali su ponovo počeli problemi. Kako je Dejan tvrdio, zbog Ljubine nove supruge.

foto: Printscreen

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom - ispričao je tada Dejan, dok je Ljuba imao svoju stranu priče:

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost - rekao je pre pet godina Ljuba i otada nije želeo da priča o sinu.

foto: Printscreen

Međutim, stvari su se izgleda promenile na bolje. Njih dvojica su tek nedavno zakopali ratne sekire, a prvi korak učinio je upravo Ljuba, kada su se sreli na jednom nastupu, s obzirom na to da su obojica pevači.

- Sada smo u super odnosima, hvala bogu. I on dobro radi. Dobro smo, sada smo dobro, ali ne bih mnogo o tome - rekao je Ljuba i potvrdio priču da se pomirio sa Dejanom, koji sada ima podršku oca za posao kojim se obojica bave.

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track