VESNA RIVAS ŽRTVA MANIJAKA: Drug je pokušao da me siluje!
Foto: Damir Dervišagić

Šokantna ispovest

VESNA RIVAS ŽRTVA MANIJAKA: Drug je pokušao da me siluje!

Stars -

Učesnica „Parova“ sa suzama se prisetila najveće životne traume koja je na nju ostavila duboke posledice

Vesna Rivas bila je žrtva seksualnog manijaka. Njen drug pokušao je da je siluje, zbog čega i dan-danas ima traume!

Rijaliti učesnica otvorila je dušu i priznala kroz kakav je pakao prošla kao srednjoškolka.

- To je bilo tokom mog odrastanja. Bila sam tinejdžerka i sa društvom sam bila na nekoj proslavi, a tu je bio i taj moj drug. Što je najgore, ja sam u njega imala poverenja, mislila sam da mi nikada ne bi uradio nešto nažao. U jednom momentu, nas dvoje smo ostali nasamo u zatvorenoj prostoriji i ja sam krenula da ćaskam s njim. Međutim, on je tada bez ikakvog objašnjenja nasrnuo na mene. Pokupio me je brzinski, kao kurvu. Kao da me je našao na ulici. Stavio mi je ruku na usta, jer sam pokušala da vrištim i dozovem pomoć - počela je Vesna svoju potresnu ispovest i dodala da je koristila nadljudske sile da se izvuče iz kandži nasilnog muškarca.

foto: Printscreen

- Koprcala sam se kako bih se odbranila. Urlao je i govorio da budem mirna i da je bolje da što pre obavimo to. Pokušao je da me skine, pocepao mi je bluzu, samo sam videla da mi dugmići padaju jedan po jedan. Pokušavala sam da se izvučem iz njegovog naručja i da pobegnem, šutirala sam ga i grebala, udarala, plakala, ali on je bio jači od mene. Srećom, blizu nas su bile neke čaše i ja sam ih gurnula. Kad su pale, to se tako jako čulo da se čak i on uplašio i pustio me. Tada sam uspela da pobegnem - kroz suze priča učesnica „Parova“.

Kad je ponovo došla do reči i zaustavila suze, priznala je da na neki način i dalje ima strah od muškaraca.

- To je velika trauma u mom životu. Kad vidim lepe i zgodne muškarce, što bi se reklo napucane, uvek me podsete na tog manijaka. Čak sam i prema Zmaju, kada smo imali prvu bračnu noć, bila nasilna i udarila ga u onu stvar. Nisam želela da mi se približi. Samo mi je bila scena pokušaja silovanja pred očima - završila je Vesna.

Nije jedina

POZNATE DAME ŽRTVE SILOVATELJA

foto: Printscreen

Mnoge domaće javne ličnosti bile su žrtve seksualnih napasnika. Prva koja je o tome otvoreno pričala jeste Verica Rakočević, koja je priznala da ju je sa 18 godina silovao poznanik.

foto: Profmedia

Nives Celzijus takođe je iskrena o tome. Nju je sa samo 16 godina napastvovao igrač Dinama, ali nije htela da imenuje ko je u pitanju.

foto: Dragan Kadić

Goca Tržan priznala je da je kao tek punoletna devojka bila meta napasnika, i to poznanika. Pevačica nije želela da priča više na tu temu, samo je dodala da je to bilo veoma neprijatno iskustvo.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track