EDITA ARADINOVIĆ: Luna glumi da je dama a uništila je Slobi brak
Foto: Dragan Kadić

stars intervju

EDITA ARADINOVIĆ: Luna glumi da je dama a uništila je Slobi brak

Stars -

Devojka je očigledno zaljubljive prirode, ali to vaspitanje polazi iz kuće. razorila je nečiju porodicu. Želudac me boli od toga, odvratno mi je, kaže pevačica benda ministarke.

Edita Aradinović, pevačica grupe Ministarke, ovih dana ima pune ruke posla. Osim što vredno nastupa po Srbiji i Evropi, ona vredno sprema imitacije za šou „Tvoje lice zvuči poznato“, u kom učestvuje. Iako je dobila bezbroj komplimenata nakon emitovanja dve epizode, ona baš i nije zadovoljna. Smatra da je kao Bijonse, koju je imitirala u premijernoj epizodi, mogla da bude daleko bolja.

- Nisam se sebi svidela kao Bijonse. Bila sam dekoncentrisana, gladna, žedna, ne samo ja nego svi, jer se kasnilo sa emisijom. Ali za mene je ovaj šou otkrovenje. Zanimljivo mi je i družim se sa divnim ljudima.

Ko je za tebe iznenađenje od učesnika?

- Dragana Mićalović. Divna je, skromna i vaspitana devojka. Niki Minaž je tako provokativno, seksi iznela. Mira Škorić i Tijana Dapčević su mi idoli. Takođe, Leon je veliki kapacitet i tek će da se pokaže. Glumci Bane Vidaković i Branislav Lečić su neprikosnoveni. Ma, svi su ful i super.

Čijih se kritika plašiš?

- Aleksandre Radović. Od nje sam baš zentala. Andrija ocenjuje glumu i on se uvek šali, dok je Aleksandra ozbiljna i kad ti kaže nešto, stoji iza svojih reči. Za mene je test i čast da me ona komentariše.

Nisi se toliko izdvojila tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, dok poslednjih godina dominiraš.

- U tom takmičenju sam bila malo pilence koje je išlo u školu i samo sam htela da budem na televiziji. Sada bih volela da me ljudi shvate ozbiljno, bar što se muzike tiče.

Imala si sreću da snimiš duet s velikim zvezdama poput Severine i Saše Matića. Na koga sad pikiraš?

- Na Dina Merlina. Ali videćemo koliko će moja želja biti jaka, samo da mi se otvori put.

Pevačice bije glas da su lake ženske.

- To se priča i o balerinama i glumicama. Nisam nešto istraživala tu temu i ne trudim se da budem među sitnim dušama.

Pa ko je laka ženska na estradi?

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade supronto, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kada to vidim.

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Očigledno aludiraš na Anabelinu ćerku Lunu Ðogani. Da li bi ti mogla da otmeš nečijeg muža?

- Nikada u životu. Da je od zlata. Čak mi je odvratno. Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom.

Čudo da si ti odlučila da opleteš po nekome.

- E, pa stalno sam ćutala i bila dobra. Neću više. I te kako imam jako mišljenje, a i karakter. Nikada neću reći neistinu i ono što ne mislim.

Odnedavno si sama. Deluješ kao da ti je poslednji dečko slomio srce.

- Smorilo me je da se o tome priča. Emotivna sam i dajem se sto posto. Ovoga puta sam se dala pogrešnoj osobi. Ne želim ništa loše da kažem o njemu, jer je dobar čovek, ali nije bio dobar za mene. I da me je povredio, ne želim da pričam o tome. Teško je da dok se bavim ovim poslom, nađem nekog ko će da mi parira i da bude uz mene. Meni je suđeno da put krčim sama.

Šteta, mlada si, a govoriš kao da više ne veruješ u ljubav.

- Verujem u ljubav, ali ne verujem da ću po svaku cenu da je nađem. Ne jurim je, ako se desi - desi se.

Ipak, tebe jure muškarci.

- Verujte da nije baš tako. Možda to samo tako deluje. Meni nije ni važno, ne zanima me. Želim mir i da u narednom periodu radim punom parom.

Hoćeš li raditi neku hiruršku intervenciju u skorije vreme?

- Imam silikone samo u grudima. Ljudima smeta moj nos, a meni devijacija, možda ću to da rešim. Znam da delujem malo kukasto, ali karakteristična sam po njemu. Ponekad sam ružna, nekad lepa, slatka, antipatična. Zavisi kako me posmatraju, iz kog ugla. I ja sam sama sebi nekad čudna, pa kada bude došao period da to radim - uradiću. Eto, jedan čika Pera, koji radi iza kamere, pet puta je operisao usta, dupe i nos, pa to niko nije propratio jer nije javna ličnost.

Lj. Stanišić

foto: Vladimir Milovanović

MOJA INDI NEMA VEZE SA UBISTVOM JELENE MARJANOVIĆ

Kako komentarišeš to što si uspešnija od sestre Indi?

- O njoj ništa ne želim da komentarišem. Ni to da li smo u dobrom odnosu ili ne.

Eto, neki je optužuju da je učestvovala u ubistvu Jelene Marjanović?

- To je najveća glupost. Moja sestra je samo neshvaćeni anđeo. Nekad je brutalno iskrena i to ju je koštalo.

foto: Damir Dervišagić

SEVE SAM VIDELA TRI PUTA U ŽIVOTU

Družiš li se sa Severinom?

- Ne! Mi smo se videle samo tri-četiri puta. Divna je žena, ali nismo drugarice.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track