MILJANA KULIĆ OSULA PALJBU PO SVIMA: Priznala je šta misli o Parovima, estradi i koga je zaista proganjala!
Foto: Zorana Jevtić

BRUTALNO ISKRENA

MILJANA KULIĆ OSULA PALJBU PO SVIMA: Priznala je šta misli o Parovima, estradi i koga je zaista proganjala!

Stars -

Učesnica "Parova" otvorila je dušu o svom takmičenju u rijalitiju, pa je pomenula ličnosti koje je užasno nerviraju.

Miljana Kulić je rešila da iskreno progovori o učešću u rijalitiju, ali i detaljima iz privatnog života.

"Učesnici ove sezone su katastrofa, nisu mi interesantni uopšte”, požalila se Miljana Kulić i objasnila ko je posebno nervira:

"Vesna Rivas će nas sve usmrdeti, ja sam molila produkciju da apeluje na nju da se kupa bar tri puta nedeljno, pogotovo kada su žurke jer mnogo smrdi. Zamisli, kada igra i kada se oznoji, ona se ne okupa nego takva legne da spava. Naprska dezedorans u gaće i tako ide da spava. Vesna Rivas laže da je proročica, to je klasičan prevarant, ona je dobar psiholog, i to je sve."

Šta misliš o Lepoj Lukić?

"Iskreno, mislim da joj nije mesto u rijalitiju. Šta će baba ovde sa nama mladima?! Ja poštujem njenu karijeru, ona je kraljica narodne muzike i biću sa njom u dobrim odnosima."

foto: Damir Dervišagić

Koga bi volela da vidiš u Parovima?

"Svi ovi koji ulaze su mi nebitni, ja ću biti u prva tri. Po Božjoj zapovesti, ne treba imati idola, ali meni je Seka Aleksić prelepa, harizmatična, savršeno izgleda i kad se ugoji, ona je lepa. Volela bih da uđe u Parove. Drago mi je da je dobila sina jer je to bila njena najveća želja. Ona je živa vatra, ista je kao ja i zato je obožavam, nas dve imamo isti temperament. Seka me je podržavala u rijalitiju i kada se završi ova sezona, ja ću je posetiti."

foto: Damir Dervišagić

Zašto si opet uznemiravala Mišela Gvozdenovića?

“Ma kakav Mišel, on me ne interesuje. Kada sam bila u Crnoj Gori, društvo me je pozvalo u kafić, ja ulazim i čujem njegov glas. Onako zbunjena, pitam ko peva, oni kažu Mišel. I ništa, sedim, slušam. Bio je korektan, pevao mi je pesme i nije zvao obezbeđenje da me izbacuje kao što se ranije dešavalo. Ja se ne kajem ni za šta što sam zbog ljubavi radila jer je to bila mladost-ludost i svakome može da se desi."

Koji ti je par na estradi najbolji?

"Rada i Haris, mada je ona njega proslavila. Nisam ga videla uživo nikada, ali znam da je po njoj poznat. Rada je prezgodna, ima dobre noge, ali u faci je seljanka i ima dosta tih seljačkih manira i dok peva i kada se smeje, vidi se odakle je. Realno je ona najpoznatija od svih zvezda Granda i ja to poštujem."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track